Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
rávilágítottál a lényegre!!!! ebben a "szakmában" csak és kizárólag egy dolgot tudsz (lehet) eldönteni,mégpedig azt,hogy mennyi pénzt vagy hajlandó kockáztatni(elbukni) egy trade során.
u.i.: nem piszkálódásnak szántam a hozzászólásomat.
Én ki várom a végét. Utolso fél órából kiderülhet h tegnap volt szoptatás v ma. De az is lehet h éjszaka lesz.
Törölt felhasználó2015. 09. 09. 21:06
Mindegy,
Az egészet azért írtam, hogy gondolkozzatok el rajta.
Próbáljátok ki, vessétek össze a saját szisztémátokkal, akár mi.
Leszóljatok, nem számít.
Igen, lehet, hogy a következő 11 hónapban bukó
lesz, de próbálkozzatok, gondolkozzatok, ötleteket kapjatok
Lehet gondolkozni azon, hogyan tovább, merre?
Joccakát.
Szia,
Ezt 10 évre visszamenően produkálja,
A lényeg, a 'Ne hidd el' 'próbáld ki' elv, ami 'sajnos' működik,
Te nem ismersz, de sokan "sajnos" igen.
Évekig indikátorokon dolgoztam, hogy hol a BUY, meg a SELL és hidd el minél mélyebbre süllyedtem a témában
annál inkább vált nyilvánvalóvá, hogy nem így van.
Nem a belépési jel számít (akinek igen az egy
zseni, én nem vagyok) hanem a KOCKÁZAT kezelés.
HALÓ. Mennyit buksz? Mennyit nyersz?
Hogy hol a beszálló? Hidd el, ha a fenti
kettőre nincs válaszod, akkor felejtsd el.
Bocs.
Elég robosztus,
Bár nem írtam - de Next Order van, vagyis, a kötés a szignál utáni első gyertya Open Érétke, tudnám rontani( x százalék )de nincs = nem van jelentősége,
az Order Take Profit .-. Stop Loss order adja meg a kereskedés Profitját.
Tehát ha érted, akkor a kezdeti beállítás miatt lesz +ban a lista, nem más miatt. A többi a mozgás az puc-puc, valami, semmi, akármi, ami elmozog, nincs jelentősége, profit. A piac (az árolyammozgás jellege) (oldalazó, trendelő) természetesen számít, ezt trendelő (vagyis elnyúló egyirányú mozgás esetén termel profitot) ahogy az ábrán is látszik.
Viszont oldalazásban sem nulláz és igen (sajnos ott kell lenni a kurva gép előtt is amikor mozgás van) viszont, hogy mikor van mozgás, azt senki nem tudja
szeretem az ilyen automata kötéslistákat,kizárja a kötéskor az emberi tényezőt és világosan megmutatja,hogy a "múltbeli" árfolyammozgás semmilyen hatással nincs a "jövőbeli" árfolyammozgásra.
DE,GRATULÁLOk!!!
Ez a transzparencia abban segít, hogy nyilvánossá tegyünk egy
egy kereskedési stratégiát
kritizálni ér,
a hibákra (tévedésekre) rámutatni ér,
Sok sikert mindnekinek
pukkk,
a linkek lemaradtak (ne nézze át csak aki nagyon elszánt) de aki akar az kereskedjen véle/általa, s sokasodjék.
10-es donchian chanel brake out -ról van szó 0.13% stop loss (orderrel) és 0.91 (take profit orderrel) a köztes megbízások a donchian csatorna alapján teljesülnek (tehát ha a csatorna lefele törik akkor Sell és/vagy Short, ha felfelé akkor Short Zárás és/vagy Long)
A teszt eredmények azt mutatják, hogy ez (ha a kötéseket szollgáltató cég, szervezet, bróker hagyja, hogy ilyen közeli stop loss megbízást helyezz el a belépési ártól) stratégia működik. Az eredményeket mindenki a saját,
lehetőségeinek figyelembevételével fontolja meg.
- Milyen tőkeáttét.
- Mennyit van gép előtt.
- Mikor milyen a piac. (oldalazó, trendelő)
Amire szerettem volna felhívni a figyelmet a
"Figyelj" és "Tesztelj" vagyis a figyelj, de előtte próbáld ki,
ill. a NE higgy el semmit amíg ki nem próbálod,
elmélet.
Mindenkinek nagyon sok sikert, pénzt, és kitartást kívánok
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?