Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kedves Feleim, Kedves Antitestek, Kedves Nép,
Tisztelt közönség, Tisztelt szííínház
// most hogy felszívódott (két t) a sőr
Engedjék meg, hogy bemutassam a nagyérdemű Birger Burgermeister tanait aki Ámerikából
érkezett ma este Önökhöz, hogy bemutassa
a világhírű Ördögűző készüléket, amit csak
most csak itt - amíg a moderációne észre nem veszi - olvashatnak.
Csak Tessék, csak Tessék, nem ingyen van, de
sokba kerül, Csak tessék, ilyet más topicban
nem olvasnak.
-Béla! Azt hiszem veszek egy jegyet a ma esti előadásra.
-Nem olvastad, te barom nincs jegy ingyenes!
-Nincs jegy? Nem tudok olvasni.
-Jó akkor felolvasom neked,
Azt írja, hogy leprogramozta a NagyHírű Bírger Schafferburger konstanciát.
- Hogy mit?
- Valami kereskedési stratégiát csinált,
amit valami nagyhírű progressz meister előadásán hallott.
- És mi tartott neki ilyen sokáig?
- Hát az hogy alkesz és kevés ideje volt. De most közzé teszi az adatokat és mindenki csilliárdossá lesz.
- Azta..
- Azt bizony. Azt mondta valami perces Donchien csatornás pütypürüty, meg stop loss van benne.
- Csatorna?
- Gondolom nem a kanálisra gondolt. Egyébként is Béla, hozzá má két sört.
- Pincér Úr, két sör rendel.
- Azt mondja, hogy van a Burgerénél jobb beállítás is.
- Igen? Ne verjük meg?
- Béla, te egy kötekedő pötsch vagy a trader topik-ban lenne a helyed :o)
- Tényleg, szerinted akik ott vannak nem fognak vérszagot és kereskedik le a piacot?
- Nem hiszem. Ők már annyira gazdagok, hogy húszezresekkel fűtenek.
- Azta...
- Bizony talicskával viszik a pénzkötegeket és azzal fűtenek be a kastélyokba. Valami szolidalitás féle lehet, tudod 'égetik a pénzt'
- Juj de jót mondtál Béla, nyalhatok egyet?
- Gyere Bucikám [...] [+18]
- Akkor is. Szerintem aki használható stratégiát publikál azt kitiltják a forumról:
- Apropó, RUM. Hozzá má két sört
- Pincér!
- Az attól függ tudod?
- Mitől?
- Ha még az El(l)iottrra is tesz megjegyzést, akkor 2x annyian nyomják fel a moderátornál.
- Azta...
- Bizony.
- Na és mit mond, hogy néz ki ez stratégia?
- Hát aszondja, van a 10-es Donchian chanel,.
- Az a kanális a szomszéd utcában?
- Nem valami HHV(H,10), meg LLV(L,10)
- Júj de izgi, ilyen kódokat utoljára a suliban láttam.
- Szóval van ez a kanális, meg a DAX 1-perces határidő..
- Ne csigázz Béla, Ne csigázz mindjárt szétrobban az agyam..
- Szóval azt mondja a Burgermeister, hogyha fölé megy az ár akkor long 0.5 kontakrusra, stop a csatorna alja.
- Béla én hülye vagyok mint a segg, mi az a Long?
- Azt mondja, hogy ha meg a csatorna alá megy akkor short. És azt is monjda, hogy néz valmai órás Exponenciális mozgóátlagot és a fölött csak LONG, alatta meg csak SHORT.
- Baz' Béla totál gáz ebből én egy szót se értek, nem lehetne HullámElméletiAlapon?
- Azt mondja, hogy a Target [...]
- Béla, mi az a Target?
- Te leszel az kisfiamm ha nem kusssolsz.
- [...]
- Szóval a Target, 0.91 százalékra van a belépési ártól. De ha nem éri el akkor vagy a stop aktiválódik ami 0.13 százalékra van a belépési ártól, vagy egy zárási jelzés (amikor az árfolyam kilép) a csatorna túloldalán.
- Ilyen egyszerű?
- Igen, és képzeld, még egy kötéslistát is feltett a netre, hátha a tranaszparencia nevü valami segít az áttekintésben.
Itt még csak egy perces idősíkon mért 20-as EMA van link itt viszont egy 200 hosszú perces ma link
- De jó fej ez a Burger
- Dehogy jófej. Egy f@asz. Minek segít, dögöljön meg.
- De hát a saját szerverére feltesz adatokat, meg elvégez mindeféle teszteket..
- Rohadjon meg, nem kell ide ilyen, nyomok is egy minuszt, hát mit képezel ez? Kinek képzeli magát, ki ez a ficsúr? Orbán Viktor? Nem? Akkor viszlát!
- Ej Béla de csúnyán viselkedsz.
- Beleavatkozik az ElliottHullámElméletbe, hát kinek képzeli magát? Valami Gurunak? Menjél an>>&&&&&Ðdba kö#>#@g.
- Te Béla látom már kezd fejedbe szállni a sör meg,
az a sok kis rövid ital, biztos, hogy
feltöltöttél minden URL címet?
- Őőőő
EMA200-al 'szűrt' Bhurgher link
EMA20-al 'szűrt' Bhurgher link
és néhány kép
EMA200-al 'szúrt' Bhurgher
link
és EMA20-al 'szúrt' Bhurgher link
- Ez a Phirger Schuffermejer ennyit kötött volna?
- Nem tudom, én csak azt csináltam amit elmondott.
Azért annyi különbség van, hogy én akkor sem csökkentettem,
a pozíció méretet amikor Ő csökkentette volna,
Vagyis mindig 0.5 lot volt 1:200 tőke karaj mellett.
- Ó Béla, ezek szerint gazdagok leszünk?
- Az ám apukám, Vegas
Ja, a japán hír egyik oka (a kínai shortberotyi mellett): link
Úgy látszik, szezonja van ennek, összegyűlt az egész gittegylet a széllelszembehugyozós dzsemborira, múlt7en Draghi + kínai bezárósparádé, hétfőn amcsibezár, ma japánadó, jövő7en FMOC-miértisnememeljükakamatot meeting. Azzal lehet nem számoltak, hogy gyors a dinamika, és Draghibát és a szamurájokat is napon belül lehúzzák a WC-n, ehhez képest a pekingi elvtársak húzásai tartóssabbak. Mindenesetre érdekes meccsnek igérkezik az ősz, lehet nem csak a falevelek fognak hullani.
Nemigazán stimmel, korábbi TREND = esés (április óta), az aug 24 után kialakult csapkodást nem nevezném trendnek. Mai irány: trenddel megegyező, nyitástól kezdve folyamatosan lefelé, sem a rés teteje sem az aug 27-28-i tető nem állította meg promptban.
Előrejelzést persze lehetetlen adni, minden attól függ, h a pekingi politbüró hnap reggel mennyi faszeszt kap a pálinkájába.
Vakmajom:
"Egy késői FT nap, több mint 10 nappal a mélypont után – a koraiak általában megbízhatóbbak."
Follow-Through (FT) nap: Alapvetően egy kiemelkedő forgalmú és nagymértékű emelkedő, vagy eső (a korábbi trenddel ellentétes irányú) nap, amelyet néhány nappal korábban már megelőzött egy hasonló. Trendfordulós jelzésnek szokták elkönyvelni. Rigorózus definíciója is van, még ha ez nehezen is összeegyeztethető azzal a szemlélettel, hogy a technikai elemzés inkább művészet, mint tudomány.
A definíció nagy vonalakban így szól: Tegyük fel, hogy egy nagyobb, több napig/hétig tartó esés után jön egy emelkedő nap. Ezután néhány csendes, disztribúciós nap következik, majd a negyedik-tizedik nap között érkezik egy újabb emelkedő nap, amit Follow-Through napnak hívunk. Ideális esetben az FT nap forgalma nagyobb, mint amit az első emelkedéskor láttunk. Minél későbbi az FT nap, annál kevésbé meggyőző.
Szia! sajnos a szolgáltatóm ki...(izélt) velem, eddig sok kis poziból szedtem össze a profitot, de valamit változtattak és teljesen máshol nyitja-zárja az előre beállított pozikat, így gyakorlatilag elvesztettem a hasznomat röpke 2 hét alatt. Most úgy döntöttem, hogy akkor ha már rá kényszerítenek, akkor nagyobb profitra hajtok pozinként. Egyenlőre demón kivárom az 1-s céláramat, onnan csúszóstop. Élesbe még sajna hamarabb ráteszem a csúszót, még nem merem végigvárni, de úgy tűnik, műkszik :))
Ja, jól beszivatták őket a kínaiak:) Tegnap akkor álltak neki a nagybevásárlásnak, amikor a nikkei bezárt, kiadós álmatlanságot okozva egykori vh-ús ellenfeleiknek. Ezeknél pedig az éjszaka alatt betelt a pelus és nekiálltak 3 tonna shortot likvidálni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?