Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ez közben egy kicsit módosult. A 2-s célár is 4 pont híján teljesült. Ha már nem megy lejjebb, akkor én ezt várom holnap, de majd reggel pontosítom akit érdekel
Ja, nekemis át kéne nyergelni benfentesnek, ez a kisbüfi-szerep nem jövedelmező.
Amúgy meló miatt a ma délelőtt nagyrészéből kimaradtam, volt valami ok a 10'500+ra? Amúgy Netceleb kollégának ismét bejött a célára (najó, 10700-at mondott, de mi az a 180 pontocska), úgy néz ki, ő már a benfentes oldalról nyomja:))
lulo, mi azt tudjuk, h te meg joe longoltok ha kell , ha nem :)) pár napja még 5 percesekkel csinált ilyen esést és nem panaszkodtál. amúgy meg sztem ki fognak téged tiltani. más ország bennfentes kereskedőire ilye írni mégse lehet :))
Hogy miajóistennek volt a nagy örömködés ma meg tegnap a kiábrándító fundás kép miatt, dunsztom sincs, nagypénzes népek mégtöbb $-t akartak kaszálni a szivatásból:(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?