Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
lassan az, de CSAK rsi miatt nem feltétlenül fog megváltozni a trend, ezen már én is sokszor megszívtam, én is szeretem az rsi-t, és sokszor nyitok az alapján pozit.
jó kis indikátor, de ez sem mindenható. ha a piac nem akar fordulni, akkor csak azért, mert az rsi túladott vagy túlvett, nem is fog. kis oldalazás után megy tovább.
Srácok,
MT4-ben (admiral) nem tudok a DJI-val tradelni, , nem mutatja, de pl. a DAX megy,. Hol kell beállítani. Nem használtam mostanában, és lfelejtettem, na.
Thx.
áááácsi - én ilyet egy szóval nem mondtam, hogy a kiütési ár MINDIG 11 !!!!
az eurusd kiütési árak EDDIG mindig 11 voltak tudtommal.
de ez egyáltalán nem garantálja, hogy a következő certié is 11 lesz, ez már a vevő saját kockázata.
szép is lenne, 10 ft-ért megvenni, aztán ha kiütik, 10%-ot (1 ft/ certi) nyersz, ha meg nem ütik ki, nyolcszorozol, ilyen a világon nincs :)))))
én csak azt mondtam, h ha 10-en vagy 9-en megveszed, az elérhető nyereség bőven sokszorosa az elérhető veszteségnek - viszont jóval esélyesebb az, h kiütik, tehát sokkal valószínűbb, hogy a kellemetlenebb esetet kell benyelned.
az utóbbi szitu, mikor 9-ért lehetett venni, azért volt jó, mert még ebben a kellemetlen esetben - mármint ha esetleg tényleg kiütik - sem vesztesz sokat, sőt, esetleg még nyersz is, ha tényleg 11 lesz a maradványérték.
szerintem sehogy nem "áll", valószínű ül, vagy fekszik egy jó kis tengerparton, ahol a levegő 30 C°-os, a víz pedig 25 C°-os. Mindemellett banánszoknyás nők (vagy férfiak/igény szerint) legyezik pálmalevéllel a koktélszivattyúzás közepette.
hát, a túladottság nyilván fennáll... esélyes egy korrekció, kérdés mikor jön - és honnan.
és a pánikkal vigyázni kell, mikor egymást taposva menekül mindenki, akkor mutogathat bármit az RSI, adni fognak mindent.
most - még - nincs pánik, de ha elkezdik likvidálni a hatalmas, hitelből felhalmozott pozikat, az is könnyen eljöhet, és ahhoz képest az eddigi esés lópikula volt.
erről a kollégákat kérdezd, nálam csak 1 vonal fut az RSI-n.
20 körüli érték túladottságot jelez, 80 fölötti túlvettséget, illetve a trend megfordulását jelöli, ha pl az árfolyam új aljra bukik, de az rsi már magasabb mélypontot csinál. (és fordítva.)
hogy az investing rsi-je hogy fut, nem tudom, ritkán használom, akkor is csak a számszerű értékét nézem.
erről a kollégákat kérdezd, nálam csak 1 vonal fut az RSI-n.
20 körüli érték túladottságot jelez, 80 fölötti túlvettséget, illetve a trend megfordulását jelöli, ha pl az árfolyam új aljra bukik, de az rsi már magasabb mélypontot csinál. (és fordítva.)
hogy az investing rsi-je hogy fut, nem tudom, ritkán használom, akkor is csak a számszerű értékét nézem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?