Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
,, végre nyugodt életem lesz, amihez egyébként minden kellék meg is van, pénz, szabadidő, magánélet,,
Minek dolgozol ha meg van mindened? Menny üdülni télen nyáron...:)
Pedig az egy totál fals trade volt (pont, mint ez a mostani :), csak most nem vetettem be akkora erőket). Azóta is azt nézegetem, teljesen "kilóg" a chartból. 9200-ról egy medve csapda benézése után shortoltam izomból, dühből, egyre fokozva a tétet - pont ahogy nem kell - 10000-en lett volna 1M Ft a bukta, gondoltam ott abbahagyom a tőzsdézést és végre nyugodt életem lesz, amihez egyébként minden kellék meg is van, pénz, szabadidő, magánélet. Erre április elején minden ok nélkül lefordult 9700-ról és 9200-ig meg sem állt. Ott szinte pipre pontosan zártam a shortokat, még a legrosszabb 9200-ast is nullában. Utána rögtön meg is csinálta a 10000-et. Hát tuti, h csak miattam jött vissza, hogy később még több pénzt vegyen el.
Köszönöm nagyon rendes vagy,hogy így segítesz mindenkinek.Megfogadom a tanácsodat mert idáig még mindig megszívtam,sosem arra mentem amerre kellett volna. :(
Mivel kereskedsz csak daxal?
Köszönöm nagyon rendes vagy,hogy így segítesz mindenkinek.Megfogadom a tanácsodat mert idáig még mindig megszívtam,sosem arra mentem amerre kellett volna. :(
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?