Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
pedig CFD-ben ezt a csatornát akár szépen le is lehetne kereskedni: 100 pont fel, elad, kivár fordulást, nyit, 100 pont le, elad, kivár újabb fordulást..
én is beszívtam tegnap, aljon venni.. gratulálok magamnak. ma meg eladtam 100 ponttal magasabban..
most meg persze nem merek már nyitni 9000-en, másodszor ugyanott.
Agyrém ez az egész.
Össze vissza csapkodás, kapkodás, képtelenség lassan egy pozíciót megtartani.
Ha az ember nullába húzza, kiszedik.
Ha nem nyúl az eredeti stop -hoz még rosszabb, ott szedik ki.
A Dax 10'000-ről idénre én is lemondtam. Bár egy 9600 körüli felhúzás simán benne van még a dologban - annyira, hogy innen ne nagyon merjen az ember shortolni. Csuda tudja...
Egyébként elég nehéz nem észrevenni, hogy szinte percnyi nyugtot sem hagynak a piacnak arra, hogy kicsit rendezze a sorait... jelen pillanatban eljutottunk oda, hogy alig hogy lezajlódott egy esemény amit napok óta körömrágva vártunk máris ott liheg a nyomában a következő idegbajos műbalhé...
Nemrég volt ECB sajttáj de Draghi 1 hét múlva már megint "beszél". Aztán szintén most volt FED kamatdöntő, de aztán a múltkori kamatdöntő jkv-e érdekes módon menet közben kicsit "megváltozott".
Agyrém amit művelnek... de természetesen szándékos az egész.
Egyébként elég nehéz nem észrevenni, hogy szinte percnyi nyugtot sem hagynak a piacnak arra, hogy kicsit rendezze a sorait... jelen pillanatban eljutottunk oda, hogy alig hogy lezajlódott egy esemény amit napok óta körömrágva vártunk máris ott liheg a nyomában a következő idegbajos műbalhé...
Nemrég volt ECB sajttáj de Draghi 1 hét múlva már megint "beszél". Aztán szintén most volt FED kamatdöntő, de aztán a múltkori kamatdöntő jkv-e érdekes módon kicsit "megváltozott".
Agyrém amit művelnek... de természetesen szándékos az egész.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?