Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
de kár, hogy nem ezt másoltad be:
(#139306) Re: Dow napos gyertya
Értékelés: 0
előzmény (#139303: Nella) | válasz erre | szombat, 14:30
OK, kösz... még szerencse, hogy a gyertyákhoz sem értek, mert akkor a végén egyértelmű shortos jelzésnek kellett volna vennem ezt a D1 gyertyát. :) Így hát nálam, árnyékbámuló barlanglakónál továbbra is marad az atipikus longolás... ;-)
hát, a szarrá verésben nem vagyok biztos. SP csak nullán, még simán fordulhat, akkor valóban csak dupla alj.
Elrontottam az eladást 16:59-kor, beadtam a zuhanásban, nem hagytam rá eleget, pont visszafordult, pont nem teljesült, és már nem volt elég az idő, hogy eladást újra beadjam.
Sajnálom, szép lett volna 1órás kötésre - és azért remélem, nem lesz bukó holnapra.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?