Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Visszaolvasva azt látom, h Mikiegérnek jár a felmentés, mert tegnap este 660-on azt írta, h 680-ról van longja. Mint ahogy azt is beírta, h a 765-ös longját 660-on elzárta.
Ma reggel megérkezett a lakásomra felvett jelzálog hitel összege, amit 100%-ban betoltam dax longba 690-en. Most megyek veszek még 3 lakást. A legkényelmesebb dolog csak a zárást beírni!
Csitri Drága, lassan megtanulok fórumozni! Nem sokára én is olyan jó leszek, mint Amatororgy és Mikiegér. :)))
No para, dübörög a Wall Street. Szinte mindenki emelkedésre számít, már 2300-2500 szintekről beszélnek, és tegnap az is elhangzott a FED döntés után, hogy már nem érvényes az a szabály, hogy a többség veszteséges a tőzsdén mivel a szentimentek immár az jövőbeli árfolyammozgásokat képezik le egyenes arányban a várakozásokkal.
Kérem szépen, ki lehet dobni az összes vaskos közgáz könyvet. Egy oldalt elég lesz megtanítani a közgazdászoknak, bármi gond van a gazdaságban, akkor irány a QE és minden megoldódik... Én ebben nem nagyon hiszek, de a tények egyelőre Bernanke-t igazolják.
Törölt felhasználó2014. 09. 18. 10:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
a stop nem a nyerő pozit védi,így ezt nem árt szem előtt tartani :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?