Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
jól látható irányok vannak akkor :)
DAX nekem nem meggyőző longra, SP longba beállok egy kicsit, azt nem túl szűk stoppal. Aztán lesz, ami lesz, nálam egy nagyon csúnya bukó már megvolt..
SP short részben (60%-a) eladva. Maradékra szűk stop.
nem vagyok teljesen biztos még, hogy azonnal felindul, mindkét irányra szerintem lehet esélyt, de longra én is többet adnék.
inkább az, hogy jövő éb végén 1,5% körüli kamat lesz a mostani 0,25% helyett. vagyis jelentős emelés lesz, szerintem több lépésben, és minden nyilatkozat ellenére szerintem hamarosan kezdik emelni. pl. január-február.
Igen de a kivezetést már mindenki tudja az már év elején elkezdődött ... a kamatemelés mértéke és várható időpontja miatt lehetett izgulni de kiderült " jelentős ideig még marad " vagyis ahogy várták minimum 2015 közepéig . Ebből elvileg emelkedni kéne nem?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?