Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ahogy várható volt elkezdte a 11-es várható rossz adat lereagálását daxi,ha 28 alá zár 10 óráig akkor vagy a régi aljat teszteli újra,vagy össze hoz egy újat.
ha elmegy addig.. nyitáskor DAX longra felhúzom a stoppot 9660-ra. Ha lesz időm ránézni napközben, akkor útánahúzom még délelőtt.
SP viszont kezd csúnyán kinézni. Ha nem lódul meg nagyon hamar, akkor annak lehet csúnya lefelé menete még: 1973, 1966, 1943 a supportjai. Több elemzés szerint is 66 alatt borítékolható egy nagyobb esés.
trendvonal alpján 690 környékére gondoltam kb de 1/2 10 ó-ig,holnap 11-es adat ha szokás szerint gyenge lesz akkor vagy előtte vagy az adat után esést várnék,legalább a 600 környéki vissza teszt gyanánt.
ha viszont meglepetésre jó lesz az adat az vihetné feljebb is.
jaja, nasdaq az csúnyát nyomott ma.
Bebuktam az 1990 feletti SP tippem - bár pl. zuhanhatott volna is, akkor irányt se találtam volna el :)
amúgy nagyon jól tartotta ma magát DAX, SP alig maradt szinten, kóvájgott a szakadék szélén sokáig - DAX viszont minden kis erősödésre elindult fel, lefelé viszont nem nagyon akart SP-vel menni.
akkor mindenki egy kis longot vár még DAX-tól holnap?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?