Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az igazság az, hogyha lesz is EU QE, az sem holnap indul, legközelebb Októberben: link és akkor se tudni mi-mennyi. Persze, most megy az örömködés, meg az egyszeri shortok kirázása, aztán ha jön a kopp, akkor nyomogatják szépen a pánikgombot...
SP-re olvasgattam tegnap, ott csúcs után csak kis visszatesztet várnak, és utána még mehet újabb csúcsra. (persze nyilván be is zuhanhat, kisebb eséllyel).
ahogy DAX követi SP-t, így az alábbi lehetőségeidből (SP alapján következtetve) a 2-es változatod valószínűnek tűnhet
Aszem történelmi időket élünk.
Most mutatkozik először a Beer-rezsi Typ3 verziója. Ez az, ami úgy esik, hogy közben emelkedik -akár új ATHra is- ezzel teljesen szétzilálva a felkészült befektetők elképzeléseit, terveit.
:D :D :D
Felfelé ha jól tudom, nincs gát, szóval csak a valószínűsége nagyon kicsi. Lefelé aláírom, mert gondolom a németek leállítják a kereskedést 10+%-os bukó után.
Működik a pravoszláv tőzsdemanipulációs malom, természetesen nyitás előtt egyórával elfogadták az orosz-ukrán béketervet: link . Persze az oroszok "nem láttak semmit", szóval fognak itt még csontvázak kiesni a szekrényből (v inkább új csontvázak bekerülni), de most örömködjünk...
Tévedsz, vagy nem tom mit olvastál. eredetileg 8970-ről indult volna, de mivel nem voltam gép előtt később 910 egy kisebb majd rá 920-ról egy nagyobb pakk utóbbit be sem írtam. Egyiket sem zártam, voltak akik 970-nél dobták, de az nem én voltam.
Jelenleg short pozira várok talán lesz begy felszúrás 9600+ig.
Tévedsz, vagy nem tom mit olvastál. eredetileg 8970-ről indult volna, de mivel nem voltam gép előtt később 910 egy kisebb majd rá 920-ról egy nagyobb pakk utóbbit be sem írtam. Egyiket sem zártam, voltak akik 970-nél dobták, de az nem én voltam.
Jelenleg short pozira várok talán lesz begy felszúrás 9600+ig.
Tévedsz, vagy nem tom mit olvastál. Eredetileg 8970-ről indult volna, de mivel nem voltam gép előtt később 910 egy kisebb majd rá 920-ról egy nagyobb pakk, utóbbit be sem írtam. Egyiket sem zártam, voltak akik 970-nél dobták, de az nem én voltam.
Jelenleg short pozira várok talán lesz egy felszúrás 9600+ig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?