Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Menü ajánlatunk shortosoknak:
-Azonnali dobás gyenge idegzetűeknek (napi záróár magvárása ajánlott)
-Dobás 9600-on józan életűeknek
-Dobás 9750 fölött erős idegzetűeknek
-10000-ig kivárás elmebetegeknek (azok szoktak nyerni!) :))))
-Tartás az örökkévalóságig, vagy ameddig nyerőbe nem fordul (HALÁLOS, nem ajánlott)
E most komoly?
Havi charton MACD, meg hetesen nézd már meg, +napos boli+innen tört le! Mind 9600-ra mutat mind durva ellenálás, mozgó most lényegtelen tulképp lefelé sem volt sok értelme. :D
Természetesen bármikor jöhet beesés, de ha TA alapon nézzük, akkor a 9750 körül tartomány foghatja inkább. Itt van a napos fordított fejváll jobb válla. Persze szvsz.
Azért azzal a szignifikáns áttöréssel én azért megvárnám a nap végét.
Lehet egy sima felszúrás is.
(Amúgy 4h ig SP és DAX is elég túlvett, így valami "levegővételt" várnék, mielőtt (ha) továbbmegy.
Ez amit írtam kicsit ellentmondásosnak tűnhet. Úgy gondolom, h short dobás most lenne esedékes, vagy ha ki akarsz tartani (ami nem biztos, h rossz döntés), akkor érdemes megvárni legalább a 750-et. A mai napi zárást mindenképpen megvárnám, izgalmas lesz, hogy tud-e zárni 9510 felett.
Azt hiszem most már szignifikánsan áttörte a 200 napost. A 600-as short dobás sztem nem lesz jó. Inkább 700/750-re gondolnám, de van még egy 820 is, mint ellenállás.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?