Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Vicces azért, ma is kijött egy csokor rossz hír és semmi esés. Mégis, mit hisznek ezek? hogy Yellen mikulás hoz majd QE4-et és újra kötvényeket kezd vásárolni?
de az ő tőkéjével most kezdhet is short pozikat kiépíteni. ha megy még fel, akkor még olcsóbban építgeti tovább - és ráér, hogy beérjen, mégha 1-2 hónap is. Nem hiszem, hogy daytrade-ben nyomják :)
jaja, jobb ez így, most megnéztem, azért kétszer annyi nem is lett volna, de 1,6-szoros lehetett volna. De örülök ennek is.
új pozit nem merek most nyitni. Megint olyan szinteken van, ahonnan bármikor le is fordulhat. De mindjárt meglátjuk majd, hogy USA hogy gondolja tovább
tőlem ne kérj bocsánatot , ezek szerint te jól értetted ! )
sztem ne bánkódj hogy egy ellenállásnál kiszáltál,
zsebben a profit, az a biztos ,
mostmár pozinyitással érdemes megvárni usa-t ,
felül rés 57-62 , alul rés 1955-ig ,
ilyen nyitást asszem még nem láttam ,
nem is értem hogy engedélyezhette a FED ? ))
ugyanakkor az 1958-1960-at gondolom vízválasztónak akkor is SP-nél. ha azt is így átviszi, akkor újranyitok majd longot. (persze közben kicsit fogom is fejem, mert 9100-tól úgy volt most két longom is, hogy egyik nagy rallyról lemaradtam, mert ellenállásnál kiszálltam, és utána vettem újra - és pont az ellenállásokon át ment a legnagyobb arányú emelkedés. Ha végigültem volna, kétszer annyit realizálhattam volna..)
"...az átlag amcsinak európa , országokra lebontva azért mond valamit, ha esetleg nem is sokat"
dehogy... azt sem tudja Joe Sixpack hogy merre van Európa, nem hogy milyen országokból áll. :)) tele van a net az ilyen elképesztő tudatlanságot bizonyító videókkal
Jogos, máshol sem jobb, csak vannak fórumok, ahol az offtopik megjelölhető, vagy legalább privátot tudsz írni a másiknak...
Próbálom az összefüggéseket megtalálni, és alapvetően hosszútávra tervezni. Eddig bejött, csak az ukrán-orosz móka, és a DAX-ban hagyott pozícióm felborították ezt. Más területen is jelen vagyok, mint pl. részvények, befektetési jegyek, stb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?