Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Tegnap szépen lefordult 9800-ról,tehát logikus lenne,hogy most zárjam a longomat. El is bizonytalanodtam egy kicsit,de kitartok,mert amikor 9710-en megvettem,a cél 10 000-körüli volt. És egyelőre még ebben a sávban vagyunk...
Ezt vagy csak én nem értem,vagy senki...milyen szervezők?Birger nem devizabróker cégeknél kereskedik,hanem az IB ( Interactive Brokers ) cégnél,valós árakkal,nem "játék",piac közelébe sem vitt market maker árjegyzéssel.
Senki sem nézi tátott szájjal,erről szó sem volt.Attól,hogy sokaknak nem szimpatikus a stílusa,vagy maga az ember.attól még Ő jó trader.
"a belépés kevésbé fontos,ha jó az irány,az előbb-utóbb jóra fog fordulni
ami fontos,a trendirányba való belépés(már ha van trend)
és a jó kilépés
aljakat,tetőket keresni kár,néha bejöhet,de többször nem fog,mint igen
lulo"
Egyetértek,azzal amit írtál a megérzésekről,és az egyéni módszerekről,de azért kell hozzá egy alapstratégia is amire építed az egészet.
"Ez jó, eddig 100%-osan működő kontraindikátor vagy, figyelek:)))"
Megosztom a módszerem,de nem ajánlom senkinek. Megjöttem a melóból reggel, bosszankodtam egy kicsit,aludtam pár órát,és mire felébredtem,egy 100-assal több lett a számlámon.Ilyen egyszerű :) Lulo is megmondta pár napja,hogy 9600-9700 körül venni kell,nem eladni. A többi már csak az idegeken,és a hiten múlik. Én mondjuk nem használok stoppot,ami életveszélyes,és nem ajánlom senkinek,de mostanában bejött.
hol láttál ilyet ?
az gázabb lenne mint egy playbackes koncert ! :) ,
kempiben az ironfx-es rendezvényen valós árfolyamokkal kereskedett ,
sokan ugyanazt letrédelték az okostelokon meg a ölbelaptopokon mint Birger ,
kérdezd la-mammát , Ő állítólag ott volt !
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?