Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
azt nem mondom, hogy vagom..de valami ram ragadt ezalatt a 12 ev alatt...
es mar 12 evvel ezelott is volt tobb mint millios profitom es meg mindig kereskedek....
nem vagyok milliomosk , bar en A$-ban kereskedek es abban akarok milliomos lenni...
;)
az arakat nezem, reszvenyeknel 5 sorig a veteli es eladasi ajanlatokat, bar 10-ig latom
ha nagy a baj nem nezem az arat csak annyira, hogy hogy tudok piaci aron zarni 1 poziciot, illetve van-e eleg vetel vagy eladasi ajanlat, hogy a piac elvigye a pakkot minnel kisebb veszteseggel
hasznalom a grafikont mint eszkozt,de csak olyankor amikor a piac zarva van, mert nem akarom befolyasolni a donteseimet
(nem szarmazik elonyom belole)
tobb mint 100000ft fizetek az adatokert/ev csak az ASX-re
es tobb mint 25000/ev 1 szoftvere ami kidobja, hogy az ASX-n levo 2000 cegbol, melyiket erdemes egyaltalan megnezni...
ha a piac zarva van...
Gondolom te már miliomos vagy mert nagyon vágod ezt a témát,10 év alatt sok ilyen ugy nev megmondót olvastam a forumon, hát kevesen maradtak, remélem neked sikerül talpon maradni.
Karterab szerintem a forumozok tobbsege azert szanja ra az idejet, hogy ne legyen olyan maganyos do log a kereskedes...
Ugy gondolom jo srac vagy, szerintem Lulo sem rosszindulatbol mondja el a velemenyet, o hisz valamiben amiben te nem,
Tudom feszult vagy mert shortba vagy en is abba vagyok, talan pontosabban ugy szolna van short poziciom....
bar a portfolio tobb mint 95% long ban van az aranyban....
En sem ertek mindenbe 1-et Luloval,de o az o penzet, te meg a te penzedet, en meg az enyemet kockaztatom....
Szerintem a tobbseg nem azert jott ide, hogy egymast .......
En nem, remelem vannak rajtam kivul is igy ezzel....
Szoval ha velemeny kulonbseg van probaljuk meg esz ervekkel meggyozni a masikat, aztan vagy sikerul vagy nem.....
mindenkinek joga van elmondani a velemenyet meg akkor is ha eppen azt hisszuk, hogy 1 nagy rakas.....
meg az is lehet, hogy tevedunk mint a piacon 50-50%...
:)
el ne mond Lulonak raraktam a Fibo-t a chartra...
(persze ez nem befolyasolja, hogy mikor es hol nyitok posit)
:)
lulo, mivel te tényleg nagyon értesz ehhez, áruljad már el, hogy Usa ma miért van mínuszban! Világbéke, Dax repül, minden okés...és ma meg mínuszban?
De megírhatod azt is, kedd este napi min-es Dax zakó után miért volt happy odakint.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?