Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Lulo nyitottam 1 chartot, beallitottam rajta a fibbo-t, ugy hogy az egyik szintet az aranyon a 2013.jun-28ra tettem, melypont,
a masikat meg marcius 17-re.....
kepzeld 7 napig tancolt az 50% fibbo szinten aztan ment folfele....
valoszinuleg nem veletlenul......
persze ezzel, csak 1 problemam van, hogy mit erek vele, mert 1180 alatt ha zar az arany el kelll kezdenem zarni a poziciokat, vagy ha 1500-1600 korul akor pedig celszeru nezegetni, hogy melyik poziciot lehet atadni a tomegnek...
neked is kellemes unnepeket ill.-ve sok szerencset!
az email cimem:
oogway88@gmail.com
Dobj meg 1 emailel 10 ev mulva, ha kedved tartja es ha elek es lesz tozsde,meg internet,meg gmail majd valaszolok,remelem meg akkor is fog erdekelni a tozsde...
;)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?