Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát csak ezért gép előtt ulni biztosan nem :) a partról is bemákoltam néhány shortot két kapás közt még pénteken... azok jók voltak tegnapig :) (vagy akár még tovább is jók lettek volna fene tudja, de lezártam)... Elég jól beindult a csuka, az elmúlt két hétben fogtam méter felettit, a képen egy 80centis, 50centi környékén 6-8db jött, illetve méreten aluli (40cm alatt) számolatlan...
Megyeget :) többet vagyok parton mint gép előtt lassan :D link nem szoktam hazavinni a zsákmányt csak nagyon ritkán, amikor a család rám parancsol :D : ez most egy ilyen alkalom volt... egyébként C&R szigorúan...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?