Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem feltétlen bánom, hogy kimaradtam belőle,de azt sajnálnám, ha megint visszaállna a nyári tötymörgésre a daxli...De ennek, így év vége felé azért kicsi az esélye, szvsz.
engem sajnos szétvetett a méreg!
pénteken abban a felszúrásban elment a dax ts26! :(
laza 1600db volt belőle!
na és utána elindult az esés és nem tudtam rá reagálni semmit! :(
968 volt az átlag holnap meg asszem lesz vagy 1500-1600!
óóóó hogy lehettem ekkora ökör! :(
egy nagyon pici olaj shortom van péntekről.
vajon meddig esik még??
már picit lentebb van mint október elején volt
innen mehetnénk fel 7600 fölé, legalábbis Lipi ábrája szerint itt vége lehetne az esésnek és most mehetnénk fel a C or 3-as hullámba!!!
Ha jól okoskodom és ha jól néztem azt a képet!!
Egyedi US/GER részvényekkel lehet kereskedni a saxo-nál? Sajna a Random Tradernél nem, pedig az egyébként megfelelt volna a cfd-hez minden egyéb szempontból.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?