Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én most pihenek. Az előző top körüli hármas csúcs szerkezete alapján kitűztem magamnak a 69xx tartományt, amig a közelébe nem megy, már nem akarom tovább bonyolitani a chartot...
Látom szépen helyben hagyták a kutyust, még a múlt héten kérdeztem Lipit, melyik évezredre várja a 7100-at!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan eléri, ezért gratula neki és azoknak akik ugyanígy gondolták - pl depriv papa-
Nem néztem múlt hét óta, most tájékozódom, ha valaki segít egy két gondolattal azt megköszönöm!
Ez már a nagy esés előszele vagy maga a nagy zuhé ?
Nekem kicsit furának tűnik az ötlet, pár pont kedvéért trend ellen nyitni bizonytalan helyről, mikor - végre! - tele a chart rendes egybefüggő menetekkel...
Technikai alapon! :D Na de, nem vagyok ám ilyen flegma. :) Tegnap 152-n pattant és arra gondoltam, hogy esetleg most is.
Amúgy nyitottam: 53.8-on sikerült csak, folyamatosan visszadobta a próbálkozásaimat.
mehet, de csak óvatosan! én most nem nyitok bele, mert, hogy téged idézzelek: "meetingre megyek" - ez mondjuk kicsit másfajta lesz...
egy óra múlva jövök
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?