Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ja... ajajj... ráadásul örültem, hogy a múltkori short pozitívba ment, annyira megörültem, h pénteken zártam és nyitottam a longot... :-)na ez a nem semmi... xtb bajnok már nem leszek... :-)
legalább dax certi short kárpótol élesben... persze jobb lenne, ha holnap tudnám zárni....
még nem szálltam ki, mert nincs nyerőben...:-)
már péntek este elúszott stop nem lévén, ma meg már felezőst játszom... nem erre számítottam, de csütörtökre nyerőbe várom....:-)
5. vége lehetett ma este, legrosszabb esetben is a-b-c indul felfelé...:-)
Eddig jól alakul, jönnek a negatív hírek is. Örülnék neki ha nem ungabungáznák vissza 7400 fölé. Pár hete is megjárta a 7200-as régiót, most igazán beszakadhatna 7000 alá. :-D
Sziasztok,
mit gondoltok a dax short certiről? Ts26. Pénteken vásároltam kicsit belőle 950-ért. Péntekig ritkán leszek, tartható? Vagy korrekciózhat 7500 irányába? Igazából én 7000 alá várnám, ideje lenne már egy komolyabb esérnek, nem?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?