Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
pépé vertem volna ha akarom, de nekem családom van és ez mindenek előtt!
nem vicces a story, mert ez megint csak beigazolja azt, hogy nem normálisak az emberek.
Most a mellettünk lévő utcában kint vannak a rendőrök, mentők mert a 2 tesó akik isznak és fiatalok és ott van a kis gyerek ölik egymást!!!!!
Utálom az ilyen nem normálisakat!
és este benne leszek a Naplóba (tv2), mert ma villamosoztunk a 2-es tuján amit az eu legszebb tuja utvonalának választottak vagy valami ilyesmi.
és ott interjúztak elöttünk.
Viszont, hogy írjak vicceset is:
Ezen a héten voltam a fradi edzés központba munkát megnézni, és pont este 6 volt amikor jöttek be edzésről az U11-U19-ig. tele voltak az öltözők fradistákkal és én vazzeg Lila pulóverbe mentem a munkát felmérniés levenni nem tudtam, mert egy trikó volt alatta!!!!!!
GIGA FUNNY volt, ott volt a Lisztes Krisztián is és amikor beléptem azonnal, hallottam: juuujju ultra viola!!
Az arany tippem nagyon bejött volna, ha nem jár le a arany short certim. 1710-1720-at mondtam rá, de biztos emlékeztek.
szállításra van és nagyon megrántották.
volt dax longom is 2270-től és majdnem 100 pontott fogtam rajta.
Most pedig várom az oil alját.
forint tetejét, de nincs kétségem Orbiék oda csapnak neki.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?