Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
jaj Viasz b+, nem igaz, hogy erre nem emlékszel... tudod Draghi megcsinálta a tüzet, ibex szakadt vagy 500 pontot, dax is kb 200at. na aztán örültünk itt egymásnak kurvára, le is léptem talán 5 körül délután, mondtam 2 örömlány kell nekem aznap estére. meg is volt, de utána találkoztam ezzel a bizonyossal, tudod kire gondolok, mondtam is nektek másnap reggel, hogy "olyan feszes volt majdnem beletört a farkam". na így már emlékszel? :)
eu is nagyon gyanús...az eddigi bika SS-ek elsültek és kezdenek alakulni a magasabb idősíkon a medve csúzlik (RSI+MACD)...bár ha besülnek akkor el gurulhat a gyógyszere...
Törölt felhasználó2012. 09. 03. 15:35
...már Draghi beszéde sem segít az esésben!
Ugyan máááá....ezt hívják egy nagy kamunak!!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?