Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nekem ezzel csak az a gondom (én is észleltem ezt a gyertyát, de leginkább a bolit és az RSI-t vettem figyelembe), hogy egy perces gyertya milyen IDŐTÁVRA szabja meg az irányt?
Ja ja, vissza kell szoknom, visszavenni a feladataimat, rendbetenni a dolgokat stb. De ami most jobban zavar, hogy meg vagyok fázva: ma már kétszer mentem ki az irodából rendbeszedni magam, mert annyira köhögtem. :(
Jah! Beszoktatási időszakban vagy. Akkor én nagyon nyűgös szoktam lenni.
Én hétfőn kezdek a munkahelyemen. Már előre rosszul vagyok a gondolattól....
Chart nem lesz.... :(
Én ezekből a perces gyertyákból sosem veszem le melyik irányadó meg miért hogyan merre, mindig mellényúlok. Kifejtenéd ezt ami most 68-nál volt hogy miért?
Longra viszketős ujjúak majd talán 710 környékéről, bár nem egyértelmű - akár kerek 7k is lehet a rövid alj.
Kicsit hossazbbra ~930.
Még hosszabbra meg tartom a 6600-at...
Törölt felhasználó2012. 08. 23. 10:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha megnezed a perces gyertyakat elotte akkor lathatod h folyamatosan jeleket adott felfele, de egyik sem volt jo..ilyenkor en megszoktam varni amig csinal egy magasabb tetot-magasabb aljat ha defenziv vagyok, ha agressziv akkor szintnel szallok be...
amugy szidhatjatok rocco-t, de szogezzuk le megint beletalt abba h melyik szint fogja eldonteni az iranyt...az iranydonto perces gyertya pontosan 7068 kornyeken volt...o azt irta amennyiben a dax 7068-nal gyengeseget mutat, akkor ujra lefele vehetjuk az iranyt 7000 fele...
Törölt felhasználó2012. 08. 23. 10:23
Előzmény:
törölt hozzászólás
Wana, ezt félre nézted, egyszerűen csak rácsodálkoztam a helyzetre és az előzmények hiányában nem értettem. Nem volt semmi utólagos megmondás vagy bármi negatív a részemről!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?