Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
valamit nem jól nézel;van egy meredekebb trendvonal 30m-on,ami 6.931-es mélypontról indul és 2 érintős,ha az a mostani helyzetben beesne egy gyertyával,az 7.047-nél érintene a trendvonalat,a másik,ami 6.908-ról indul és 3 érintős,az pedig 6.887-nél
sp mar tegnapi zaro alatt boven...dax meg a kozeleben sincs, nagyon erosen tulteljesit....m30-on trendvonal ala eset...igy valszeg korrekcio lesz...szvsz 7000-ig...hnap delelott...nezzuk meg hol zar sp 22.00kor...ha nagyon beverik akkor meg komoly ressel nyitas is lehet hnap...mar ha 30 pont manapsag komoly :)
igen. de egyenlőre sem az ajró,sem a dax nem támogatja a verziót.van egy napos ék szerűség benne ami 1414 körül törne,de az eddigi gyertyák alapján ez szvsz megint csak korrekció lesz óráson.népi megfigyelésem,hogy amennyiben gyors esés van óráson közbeékelődő zöld gyertya nélkül legalább a második-harmadikként,az csak korrekció és újabb csúcs követi.
Én nyitott vagyok mimdente :-) az 1.1887 kiszedése még egy 5. hullám estén sem biztos. De majd leírom egyszer részletrsebben miben gondolkodom. Most megyünk vacsizni. Mindenkinek szép estét!
hi!annyira nem szép,mert már rég lezártam és éppen shortban ülök,1re bizonytalanabbul.azért holnapra 1 korrekciót minimum várok benne.nem tudom beazonosítani még mindig,hogy hol vagyunk benne.egy 1,255 körüli még lehet összejön neki,de utána remélem elindul az 5.hullám 1,18 felé,vagy tévedtünk,és felszáll,ahogy ősszel szokott.
van 1 fogadásom arra vonatkozóan,hogy ha ma itt valahol zár az sp és így fordulós jelet ad,holnap kitörés jön felfelé(sok short nyílik).ha visszacibálják szebbé tenni,akkor az inverze az esélyesebb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?