Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
első ellenállást kb7020 (csökkenő trendvonal) , aztán kb7060/80-ra gondolom , (körnél felső piros gyertya high 7082)... link ,
de ha réssel nyit lehet h elöbb azt betölti (996/90 tegnapi záró), aztán az up
SP500-ben még egy, de inkább két csúcs (akár csak marginális) kellhet...kb. 2-3 napra gondolnék...de ez már viszonylag alacsony trendszintű mozgás.
1400, de még inkább 1395 impulzív törésével már valószínűleg elkezdődhetne egy lemenet,aminek a kontextusa még kérdéses.
Ha nagyon bikák akarnak lenni, akkor ez lehetne a kontextus:link és még csak a 3 hullámban lennénk, és valószínűleg intenzív esés jönne (kb. 1360 környékére)...de szerintem egy sima DZZ jön fel inkább, bár ezt még kár boncolgatni...meglátjuk hogy dönt a piac.
"A kormányzati várakozás megegyezik a japán jegybank júliusban ismertetett előrejelzésével, és nagyjából azonos azzal, mint amire a szakértők is számítanak."
Azt csinálom, amit WAW mondik. :)
Ilyen okos vagyok.
Azt mondták az egyetemen, hogy egy jogásznak minden problémát meg kell oldania. Nem kell persze mindenhez érteni, de mindenhez meg kell találni a megfelelő embert. :)
sziasztok!
futit érdemes figyelni percesen , milyen szintre viszik a prompt nyitást , (rés)
Törölt felhasználó2012. 08. 17. 07:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Tényleg kemény meló lesz. Tegnap (ma) hajnal fél2-ig vártam a felfelé kitörést, hogy megvegyem és onnan shortoljak.
Fél 2-kor egyszerűen elájultam az álmosságtól. Lefeküdtem, 15 perc múlva kitört, csinált egy fordulós jelet és mire felébredtem, egyszerűen beszakadt, 64 + 15 pip volt benne.
Tehát munka után haza, alvás, 22 órakor kelés és hajnalban tradelés. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?