Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az én részemről meg amit nem bírok a daxban, hogy újabban az csinálja, 15-20 perc semmi, aztán egy perc alatt megy 30-40 pöttyöt. utána meg ismét 15-20 perc semmi aztán így tovább! nincs még egy ilyen indek ami így és ennyit zászlózna!
borzasztó amúgy.
emberuk ?? de, biztos tettek ki europaba is par embert... :)
nem nagyon latom ertelmet magyarazni hisz szerintem egyertelmu h aki usa-ban lakik az mondjuk 8kor kel es bemegy dolgozni , majd mikor nyit a tozsde akkor elkezd kereskedni, ugyanugy ahogy mi 8kor....ha viszont o mashogy ertelmez hireket, adatokat, akkor mondjuk o vesz mig mi itt europaban eladtunk....
Én a magam részéről már eléggé pipa vagyok, hogy miért kell ennyire nya**** amerika se****ét nem értem...Amit egész nap lejött 12 perc alatt visszaszedte csak mert kinyitott usa...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?