Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sziasztok, ismét csak kukk. Shortokkal vigyázni, előző szintjeim(875-854) valszeg 7végére teljesülhetnek, de ma rallyt gondolok. (arany 629, juró 1,242 környéke) Sikeres kereskedést Nektek!
egyelore novekvo csucsok-novekvo aljak vannak....a short ideje meg nem jott el....
persze a resbetoltes, nyitoar teszt, ezek mas strategiak, nem trendkovetok...
erdemesebb lenne egy defenzivebb trendkoveto strategiat valasztani....tegnap a 6885-os szintnel lett vna egy kis kockazatu long beszallo, sajnos nem ment le odaig, igy akik ezt vartuk lemaradtunk a felmenetbol...
egy kicsit benyaltam a gyorsjelentéseket, most vannak, ugyi báá.
ilyenkor felrántják az indexet, usa, birkakereskedelem, draghi (1fecske a nyárral).
szóval cumi..
rég cumiztam be így. rohadt stoppot nem tettem be, pedig szép nyereségbe voltam ami mostanra el is röppent..
a grafikon kereskedelmet úgy használom, hogy az emelkedő és csökkenő trend tetejét próbálom megfogni. egy kicsit túl szokott menni rajta, de utána mindig jó lesz. ezért nem tettem be stopppot
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?