Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
már csak, arra vagyok kíváncsi,hogy jövő hétre vajon milyen shortos hírt tartogatnak... vagy a mai nappal indulunk új csúcsokra???
Ja, holnap USA GDP, ha jól tudom = USA QE3 reménykedés...
Jo estet, sziasztok!
A delutani long korbol kimaradtam, a short pozik szepe bent vannak, ugyanis usa nyitas utan becsapott a villam es vitt mindent. Laptop, monitorok, stb, nincs internet. Valoszinu kimaradok a holnapi kereskedesbol is :( Telorol azert itt leszek veletek :)
Ami úgy néz ki, mint egy plató, úgy viselkedik mint egy plató, az valszeg plató.
- ha plató, akkor a célára jelen felállás szerint ~ 6800. Nem fullosan, de passzol a felfele tartó táguló sáv tetővonalához. A sáv SP-ben is létezik, ~ 1385 magasságában lehet majd, mire odaér a dolog.
- ha nem plató, akkor marad a fejvállas sztori shortra. Ennek egyre kevesebb valószinűségét látom.
Maj' holnap rajzolok.
Holnap nuku pozi, csak mozi - maj' ha kitörés van, meglátjuk a többit.
6800 elég eszelős célár, de ha egyszer ez látszik a chartból, akkor ez látszik a chartból...
Nekem a mai nap azt sejtette, kúe lefújva éééés... arany short ready :)) Tuti fognak tenni is, muszáj, nincs választás... végtelenségig nem lehet csak hablatyolni SZERINTEM
a mai csak egy szóbeli fegyver volt-valójában nem akarják a fed útját kövrtni-ez már régóta világos,de kénytelen volt megnyugtatni a piacokat az elsszálló spanyol és ahhoz közelítő hozamok leszorítására.viszont ha továbbra tesznek semmi érdemi,konrét lépést(vásárolnak is kötvényeket),rövid időn belül nagy csalódás/zuhanás jön.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?