Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Én a 20.-tól vett esés fibóját néztem, arra gyakorlatilag 605-höz jön ki a hatvanegynyóc, ezzel stimmelne a jobb váll, aztán le a gödörbe. A 604-es szint mondjuk amolyan "túlontúl" ésszerű lenne.
... ok , lehet zászló is , vagy árbocszalag , azért irtam a végén h 1 variáció , de viszont a 200 napos MA is leverte , meg a hosszú trendvonalat is , le/fel esélyesnek gondolom , rövid időtávú charton érdemes követni , perpill longnak néz ki ...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?