Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem tudom, milyen shortról van szó, de ha nem fejvállból esünk, hát majd esünk duplacsúcsból (7200 - 6800).
Ha tudod, üld ki...
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
dax naposon Neked nem sántít ez a fej vállszerintem magas a jobb váll és nem inkább egy long zászlót kéne belelátni,mint fej vállat??
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
jaja,de az csak átmeneti és a daxot lehet shortolni,Lipi meg irányitgatja,terelgeti őket a jó iránba.
különben gondoltam én is ilyen összjátékra :),csak velem nem játszanak soha össze..
spanyoloknál... zarany short lesz sztem a tuti most.. Emléxetek? Vmelyik este linkelte vki:)) Szóval h a Zarany sávozik 600-550 között még sokáig, má akkó írtam h kitör vmerre... erre nesze... dögevők, sebaj... adok nekik :)
Ez egy jel, h ne tudd zárni kicsi nyerőben vagy kicsi minuszban, majd 200-nál :))
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:23
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Koszi, lehet atertekelem a stophoz valo hozza allasom. Mondjuk ketlem, hogy a dax nem lesz 6500 alatt valamikor :) A fizika pedig bekaphatja, meg hogy a villam a legmagasabb pontra huz ra, hat baszki a mellettem levo 2 epulet magasabb, erre hozzam jon. Ahhh kesz :)
kúe lefújva... jók az amcsi adatok, jurópa is ígérget... gyengült a dodó... minek kellene kúe? Rafkósgecik... de atomra beshortolom a tetves aranyukat, az tutkó :)
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 22:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
nyisson egy shortot pár ezer,piacbefolyáló mennyisgű packkal 630-650-ről 200-ig.a piac meg alázattal követni foja(én meg csak a farvizén evezek majd,vagy úszom az árral)
zárójelbe téve,én a rés betöltés után sem tartom a honapot a nagyobb lekör kezdőnapjának és nem is 630 lesz a legjobb short beszálló,nem lesz nagy lejtmen egy rosszabb gdp adatra,ha marad a mai hangulat.
ahhoz be kell vetnünk a görögöket,már csak bennük bízhatunk!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?