Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
oks, én azt írtam hogy a netbrokinál tuti hogy nincs. Köszi a linket egyébként.
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 16:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Még kevés is lesz látod... :) A lakásadat extra rossz az usában mehet az örömködés...Na még egy érv amiért nincs értelme hírre kereskedni...Bár mint egy kontraindikátorként elég jól működik idén..
Törölt felhasználó2012. 07. 26. 16:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Wana Papa, honnan nyitnál shortot? Én elgondolkodtam erősen, hogy beleadok egy újabb adaggal...
Most az van, amin én aggódtam, hogy talán mégsem 5187 következik iziben, amihez a short-beszállót keresem.
El is ment már a kedvem a swing-beszálló keresgélésétől.
Csak hát napizni nem tudok a jelenlegi rendszerben.
szerintem ne zárd,csak huzogasd,-ill.nem tudok rá jobb szót- a stoppot utána,hogy védje a profitot.nem hinném,hogy le kör nélkül/előtt elmenne 1.400-ig(szerintem!!!)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?