Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Felül elég éles a csatorna határa: alul kicsit szélesebb és egyszer biz' már alá is gyalázott. Az index pillanatnyilag hajszálpontosan a csatorna közepén tanyázik.
- elég valószinűtlennek tűnik, hogy innen visszaforduljon, bár valamekkora mértékű ugrabugra azért várható (már csak azért is, mert a hambisok egy +div-ben zártak)(nomeg végig a sávközépen látható egy 'hisztis' vonal).
- ha még innen valahonnan lép be valaki short swingre, akkor a csatorna aljára összejöhet elég puffere, hogy a várható rángatózás hidegen hagyja, amíg eldől, hogy törik a csatorna vagy sem
- short swing stop kivág, ha valami csoda folytán felfele indulna
- longra most hüleség, majd a csatorna alján, stoppal.
Smithron:
Gratulálok a sikeres telefonáláshoz.
Ha másnál is elő jönne ez a hiba az okulás miatt elárulod hogy mi volt a baj amiért nem látszódott a DAX?
Köszi.
m30-on 680-720 a korrekciója a mostani esésnek (770-től)Én mégis H1-re tippelek!
Amúgy... amit most te írsz, én is leírtam pár órácskával ezelőtt!! Viszont a 250-et h1-en meredeknek látom, H4-en is elsőre sztem nem megy 330-nál lejjebb!!
(#38636) Re: Rocco - péntek
Értékelés: 0
előzmény (#38633: lipido) | válasz erre | péntek, 10:29
Ha H4-en nézed, akkor benne van, én mégis H1-et részesíteném elsőnek előnybe, ami azt jelentené, hogy 621-680-535 környéke SZERINTEM!!
lipido
Jelzés a moderátornak
Ha a 450-500-as szint "meggyőzően" elesik, akkor a rövid, (sőt, majd a középtávú irányt is) shortnak tekinthetem.
Ekkor már short irányba kereshetek belépési lehetőséget. (Most nem tudok pozikat építgetni, meg bebiztosítani egy ellenirányú pozival, stb, mint tettem azt pl. májusban.)
Az is baj, hogy nem igazán figyelem a forexet, pedig lehet, hogy pl. eur/usd-n kellene felszednem egy kis zsetont, ott nincs kötve a konti, kisebb téttel is lehetne. Ezen még elgondolkodom...
Most egy kicsit több időm lesz ... Szabadságon vagyok.
Törölt felhasználó2012. 07. 22. 19:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
támogatom,de az emelkedésben sem volt sok visszateszt
Akkor nagyon boldoggá tettél. :D
Ui. észre sem vettem, hogy mínuszoltak, mert nem vagyok narcisztikus és nem szoktam visszaolvasni a saját irományaimat, inkább mások irományaira vagyok kíváncsi. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?