Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
még demón vagyok... megvt short 6743-tól 6701-ig (tp-nek raktam, h biztos, ami biztos.. láttam itt a beírásokban a célárakat, h 688 környékén, gondoltam majd ott fordítok.. 94, na:-)
spx idelais fordulo 1365-1360 kozott, fdax. 6642 kornyeke....persze nem feltetlenul ma, de mar eleg kozel vannak....ha usa is lefele szeretne menni akkor odaig elmehetunk ma is....
Hi!
A mai esést én még csak a negyedik hullámnak számoznám,ami jó eséllyel a 38%-os korrekcióról 620-650-ról fordulni fog még 1 felfelé körre 7000 közelébe.Te hogy látod,mit vársz?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?