Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hát én asszem hanyagolni fogom egy időre a daxot, 770 en beleadtam és 40 pontot mostanra hozott össze...Italy 9:55 kor két gyertyával felszúrt a tegnapi nyitóra 13650 en,13634 en sikerült elcsípni egy shorttal azóta esnek, majd zárult 12:50 kor 13332 őn...3 óra alatt 300 pont a daxban 2 óra alatt 40 és nincs ez a húzgálás benne, amíg rendbe nem jön és nem kezd el esni normálisan asszem én hanyagolom....
SPX adott jelet naposon, nagyon szepet mikor megcsinalta az aljat...jun.4-en csinalt egy gyonyoru paros gyertyat illetve rsi-divergencia volt....amit naposon kereskedok mindig megvesznek....most be is jott szepen...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?