Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
eddig annyit tanultam, hogy ha az index kitartoan megy egy iranyba, akkor egy ido utan feladom a "szellel szemben valo pisilest" es szeliranyba allok, igy a vegere a vesztesegbol valamit visszaveszek - most is annak ellenere h szamomra minden shortot jelzett, shortoltam is, aztan bealltam longba, regebb makacsul shortoltam tovabb...
SP szerintem lassan csillapszik már. Ha pedig ott nem megy a zászló, akkor itt is behal, még akkor is, ha most még felreménykedi magát egy kicsit. Pillanatnyilag a 69x reálisabbnak tűnik.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?