Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Powell tata egyet nem mondott most: Soft Landing. "Adatvezérelt". Nem csökkentettek, és annak a tényét sem írta, hogy mikor csökkentenének. Mert nincs kőbe vésve semmi. Tehát ez bizonytalanság. NQ meg hajt a dupla tetőre. 26150-26170, itt fog megállni.
nem ők a barmok hanem akik folyamatosan orrba szájba shortokkal szponzorálják és elszedik a pénzüket ...DD) további mentális és lelki segítségért keresse fel pszichiáterét pszichológusát ,....:) " A híreket későn olvassa xar portálokon nem szűri azokat zavaros teóriákat gründol , az elemzéseket előre kritizálja, a felelősséget pedig mindig delegálja: a brókerre, a Fedre, a holdfázisra illetve az ufókra (😇😇MINDÍG MÁS A HIBÁS😇😇 az ufókra apácáink is gyanakodnak) . https://www.youtube.com/watch?v=V9jBhNW6XuI
300-at esett, abból vettél ki 100-at, de tény, jobb mint -100;-). Én elvittem a gyereket oviba. "NQ" Shortolok, az meg emelkedik, szóval neked jár a gratuláció ;-).
Elkerülte a figyelmem, lehet, vagy biztos. Mindig csak azt írtad, hogy "inverz fej váll", az pedig észak... De jól van. Ha Short, miért zártad le 100 pötyiben? DAX átvitte a 4h ma200-at. 24670-el. A hetes "alj", csak szólok 23140. Én meg azt mondtam, számtalanszor, dax ment 10%-ot a nagy semmire. Németország GDP növekedést visszahúzták, mégse lesz annyi, "újratervezés" + kötvénymizéria, emelkednek a hozamok ott is. 25500-24300, erre is írtam,h ez akkora esés, amiből nem lesz ATH. "BÜDÖS!" a 2. GAP, és az is volt ,25000-25020 körül a shortot kellett keresni, nem a longot (az inverz fej vállból) És én shortoltam is. 24900-nál 2x
Ha elkerülte volna a figyelmed,már tegnap,vagy tegmapelőtt írtam,hogy a Daxnál már nem a longot várom..De úgylátszik csak a saját beírásaid érdekelnek..
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart Nem csinált semmi mást, mint réstöltés: 24650, ezt kellett nekik elérni, és bőségesen megcsinálták. 24580. Nem lennék meglepve, ha láttuk volna az alját. 24580>24750 a korrekció, elég masszív, úgy,h USA meg se rezzent. Ki kellett iktatni egy pár longost. Túl sokan voltak, akik beszálltak 24700-24950 között. NQ pont ugyanezt csinálta. 26000-et leöntötték 10 órakor 25880-ig, majd 5 perc múlva ismét 26000 felett csapatták. Le kellett realizálniuk, ennyi.
a dax leszaladt a maradék rést betölteni a h4 MA ill EMA alá kissé....ha még egyszer neki megy az ár (??) akkor h4 egy fordított tartály összedobhat ( elméleti célára hát az a napi alj alatt gubbaszt) ....ell: 750 , 690 , 560, 500 (460) https://www.youtube.com/watch?v=_rPn2wZBZdY
Ez van amikor a longban hiszel. Egyre nagyobb hullámokat vet lefele, felfele pedig csak 24900-ig jön. De fordítva is igaz. Minél mélyebbről indul, mégis felér 24850-900-ig. vagyis 1x valamelyik irány el fog fáradni. azért ez szép volt. 24850-24580.......
Már vagy a negyedik napja ez van..Mindenki azt hitte,hogy a nagy piacmozgató hírek,tegnap kilökik az indexeket valamilyen irányba.. Egyelőre nem történt semmi.. Emésztik a nagy semmit.. Amcsi gazdaság jó,infla még szar,kamatcsökkentés elmaradása meg be volt árazva.. Valami más esemény lesz ami kimozdítja őket.. Addig további sávozást várok,kicsit nagyobb kilengésekkel..de egyértelmű irányra nem tenném le a voksomat..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?