Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem kapkodják el a kamatemelést, és összeomlott a francia kormány, két "jó" hír mert minden emelkedni kezdett megint, reggelig ki kell bírni hogy ne nézzek rá
Este FED beszédig megtartották a longot,aztán majd elválik a folytatás. Azért az NQ beszokta a nyitó réseit töltögetni nyitás után,az esti piac mozgató hír most úgy tűnik bezavart.
én ma már minden mindegy alapon eladtam az egészet kétszer is és visszavettem közel 10%-kal többet, gondoltam átrakom a ts16-ba, de még adok egy napot, így legalább visszakapom a jutalék felét is, maradtam a 15-be és reménykedem, hogy megúszom, aki benne maradt, de a többieknek is kívánok szép estét, és jó alvást, mert ilyenkor azon kapom magam hogy hajnalban felkelek és ránézek, hogy él-e még a pozíció, ezért is kéne már abbahagyni...........
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?