Xar ügy nekik...:) mivel kissé rég némi guba megkeresése miatt vagyok itt ill zömmel egy zárt fórumon ,erre mostanság kizárólag támasz ,ellenállás szinteket adok meg ( prompt számokkal) amiket használok .....egyébként mivel longgal napos emelkedő trendben könnyebb pénzt keresni azt favorizálom , ami nem azt jelenti , hogy nem shortolok ha a biszbaszaim arra mutatnak ......persze ha lehetne választani a gyors short ill lassú long között értelemszerűen a gyorsat választanám ....de aki figyelget az kimatekozhatja mit várok általában , csak azt az apróságot nem írom le mindíg , hogy ellenállásokról lepattanhat, fordulhat....mivel szük stoppal klikkelek (20-30 pötty vagy hedgelés) ha úgy hozza a piac bátran csinálom az ellenkezőjét annak amit leírtam vagy vártam (volna) 5 perccel azelőtt (nincs remény tread " nem lehet az , hogy nincs igazam..nem lehet az ,hogy minden ellenem történik...igazam kell, hogy legyen " )
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?