Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Túl optimista lett újra minden. Még 2 hete se beszéltél a NAGY esésről, aztán újra itt 18500-nál, és azon gondolkodunk, hogy "LONG VAN". Nasdaq TS már 2100.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart én ezt nézem. itt nézve dax 1h bollingerk özép 18420, másodjára ütve. 4h kalapácsozik már. 18420 után hamar ott lehet 18360nál. DAX-ot most meg megszállta a szentlélek, 18420-ról úgy veszik, mintha aranybányát találtak volna Berlin közepén:D
OTP ts 69 se sokáig él már.. 70 pontnyira a KO-tól Van helyette ts 58 annak egy ezressel magasabban van.. Szerintem ha kiütik a 69-et,és onnan lefordul,meglehet próbálkozni még az 58-al,ha csak nem pont most tör ki a sávjából...
Megint az a furcsaság van, hogy USA nagyon menni akar még, DAX meg már szenved. (látszólag) 18500-at. nasdaq TS 2150Ft:)... daxot közben lemosták 18420-ra...
legalább 18420-ig le kellene dobbantania, akkor van esély tovább, különben nincs. közben USA zöldül, DAX nem. ez jó jel, mert ha USA mégis fordul, DAX-ot még jobban lenyomják, várok.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart saját megfigyelés, 1h-s gyertyák, felső tüskések. 18300-18470-ig mintha tolnák rá a shortot ezerrel, hiszen a szár az eladói nyomás jele. csakhogy a short nyitásnak az az eredménye, ha mégse arra menne (délre), hogy zárják: ahogy szoktátok írni: a kicsik telebasszák shortttal...és pánikzárás, UP UP UP.
köszönöm! végre nem csak én írok ide :D az apácák mossák le az autódat a tiszteletük jeléül. 4h-n néztem, 75-ös RSI 70-ről általában pattan, meg is történt, duplatető: 75 még nincs, egyelőre hiányzik egy magasabb csúcs,18500-18550 vagy el sem éri a 75-öt újra. (RSI) én általában a gyertya test-eket is nézem (bár lehet ti is),tegnapi piros open 18473 , 67-ig jött ma fel. nasdaqban látok talán ~ 300 pont esést, de hogy mire esne...azt csak a Jóisten tudja. az esés jele, hogy a nasdaq TS értéke reggel 2500 volt, most 2350 (1800 a KO), tehát -150: vagyis emelkedik a nasdaq. :D DAX számomra egy rejtély. Már ott van, ahonnan elkezdett esni, USA meg állva nézi, ahogy le vannak maradva.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?