Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igaz,hogy a Dax certiket lezáram reggel,0-ban,de most indítottam a cfd-ben shortot,18680-ról,túl optimistara sikerült ez a délelőtt a Daxnál szerintem..
Sajnos,tegnap már wzt lehetett látni,hogy nem követi a dax amerikát..Szokott néha ikyen lenni..Ha egésznap nem esik,még este sem a határidők,amikor USA közelít a -1%-okhoz,akkor borítékolható,higy a következő nap sem fog esni,főleg ha amerika sem folytatja..Úgyhog, zárni kelkett volna tegnap este mindet.. Mondjuk a certit csak ma reggel lehetett..
dax simán hozza az emelkedő aljakat, ha USA nem omlik össze, kicsit kizöldül, DAX ATH-ra mehet. https://www.investing.com/indices/germany-30-chartaz előző lokális csúcs 18560 tartja még vissza ettől. német fórum: Sooo, nächster Versuch heute die 18560 zu knacken. Mein Langfrist- Long EK 18230 läuft nach wie vor mit Mind.-Ziel 19200/300. Mit Powell und den US-Wahlen könnte es noch höher gehn bis Ende des Jahres, vorausgesetzt ohne außergewöhnliche Katastrophen wie Kriege usw.😉👍💪
Az az érdekes,hogy certikből a nasaból van több,cfd-ből meg majdnem fele,de inkább a DAX-ból..Eddig nagyon nem akarja követni USA-t.. Az OTP meg visszafordult,az újabb 60 milliardos SRV hírére..Dehát próbáltam több lábon állni..Oti már reggel elkezdett esni,az volt az első shortom...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?