Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az NVDA grafikonját nézd meg. És elemzők írják, hogy most kell beszállni, ez lesz az első részvény, ami az égig emelkedik stb. Nagyon durva, ami az amcsiknál megy, a Barrons 30000-es DOW címlappal jött ki.
Mint írtam, van még mit tanulnom de a dark pool kereskedési rendszer (a nagyok saját kereskedési rendszere) és a HFT trading úgy működik, ahogy leírtam. Amíg egyet pislogsz már millió trédet bonyolítottak le úgy, ahogy nem is láttad.
Gyenes Csaba tradersnight előadását érdemes megnézni, ha jól emlékszem a videó vége felé beszél a daytrade szisztémájáról. Amit ő csinál azt képzeld dollármilliárdokkal és akkor már nem is tűnik annyira összeesküvés- elméletnek.
Olvastam akkor is, most elolvastam még egyszer a kedvedért. :))
Két éve megmondtam, hogy nagyon volás időszak jön. Erre pedig Elliott-elemzés alapján jutottam. Úgyhogy peter_s véleményével csak annyiban értek egyet, hogy a kisbüfik nehezebben kereskednek ilyen időszakokban. A többi összeesküvés-elmélet.
Az auszikat meg hagyjuk. ;)
Törölt felhasználó2017. 02. 07. 15:32
Hello,
Van olyan kereskedő köztetek aki az FXCM-nél kereskedik? Konkrétan náluk regisztrált és van számlája?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?