Én már jelentősen lecsökkentettem a kitettségem, az eredeti csupán cca. 40%-át tartom már csak. Az még szép nyerőben van és nem is tervezem dobni, ha szakadás jönne, akkor valószínűleg újra venni fogok, de ha nagyon durva helyzet jönne és holnap minden krypto eltűnne és vele a még befektetett tőkém is, már akkor is pluszos lennék. Szóval egyelőre most nyugodtan hátradőlve kivárok, hogy merre megy majd a piac, de szerintem egy ideig az irány még dél lesz. Nem azért, mert ezt "kívánnám", hogy újra be tudjak lépni, hanem mert szerintem kell még egy "ijesztés" lefelé, mielőtt igazán beindulna fel. Az egész mozgás felfelé a 40k szintek környékéről egy vontatott átfedéses szerkezet volt, ami nem annyira erőt sugárzó. Ami a 100k-t illeti? Nos (szerintem), valamikor jönni fog, de már annyira sokan várják, hogy valószínűleg pont ezért nem igazán akar jönni, inkább majd akkor, mikor senki nem "számol rá", hirtelen, mint a villám, hogy kevés idő legyen reagálni, aztán mire a kicsik feleszmélnek, addigra a nagyok már fel is hajtották és majd lesz kiknek kiszórni :o))
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046