A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Megállítani valószínűleg nem lehet. Törvényekkel ellehetetleníteni a szabályozatlan maszek kryptokat, szerintem lehetséges. Megmarad egy szűk rétegnek.
Ezt Variance blogján találtam "Összességében magam sem vagyok teljesen meggyőzve arról, hogy a Tether az eleve rossz és gonosz, mindenesetre a cryptoközösségben egyre inkább erősödik az a gondolat, hogy a Tether és a Bitfinex egy fedezet nélküli árfolyamspekulációt hajt végre, amit nyilván addig tudnak csak menedzselni, amíg a befektetők nem hajtanak végre egy komolyabb vagyonkivonást. Ha a Bitfinex a Tethert valóban arra használja, hogy ezzel manipulálja a cryptopiacokat és folyamatosan ennek segítségével rángatja ki a Bitcoin árfolyamát a zuhanó szakaszokból… nos, akkor itt hamarosan komolyabb baj lehet…" Egy ilyen Trump tíltás el is indíthat egy ilyen folyamatot?
Engem gyakorlatilag nem zavar a személyeskedése, nem lehet őt komolyan venni. Azt meg, hogy tájékoztatom a topikot olvasókat, hogy a tether hogyan szaporodik, szerintem a témához tartozik. Nem mindenkinek van ideje figyelni (keresgélni) a történéseket.
De legalább tudott saját topikot kreálni. Az ő szintjén ez már óriási dicsőség. Természetesen gonfanon csak a saját véleményét írta, csak Déneske először azt gondolta, micsoda segítőtársra talált a coinok dícsőítésére. Felnyitottam a szemét és már durcizik is.
De őt is csak amiatt fenyegeti a dindike, mert te előzőleg megsúgtad neki, hogy milyen mesterien szívatják. Amúgy egész jókat ír ott ez a gonfanon. Szerintem az ő elsődleges célja nem kifejezetten a dindike cumiztatása, az csak járulékos hatás. 😃 . Az viszont megaLOL, hogy a "kis huncut" itt meg a zotyót akarja folyamatosan rád uszítani, holott nem is ő a topikgazda. Digitális aranyfarkú dindikénk a nyelvek mellett a blogmotorokhoz is kiválóan ért... 😂😂
Engem nem zavar ha a tetherpumpáról írsz. Simán elfér itt a topikban és a témához is kapcsolódik. Ne foglakozz indivel, mert így csak a folyamatos személyeskedést lehet olvasni.
Törölt felhasználó2019. 07. 20. 09:27
Most nézem, Déneske már a saját topikjában ( Bitcoin, blockchain trollok nélkül )fenyegeti gonfanon_baucent-t, hogy ki lesz tiltva. Azután beszélgethet saját magával. Déneske a diktátor. Számomra nevetséges, ő az igazi bohóc. Végre valahol sikeres lehet.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046