Kedves Fórumtársak!
Mivel annyira elszaporodott az eredeti Bitcoin topicban a trollok száma, hogy a hozzászólások 90%-a már csak abból áll, így úgy gondoltam ideje létrehozni egy trollmentes övezetet, ahonnan garantáltan kigyepálom azokat az embereket, akik félrebeszélnek, aljas szándékkal ferdítenek, személyeskednek, tudatlanságuk teljes tudatának birtokában hamis tényeket terjesztenek. A témában még nem járatosoknak ajánlom, hogy olvassák el az eredeti topikot az elejétől fogva, ahol még normális információmegosztás folyt, sokat lehet belőle tanulni. Aztán várunk itt szívesen ha kérdés merülne fel! Természetesen ellenvéleményeknek helye továbbra is van sőt nagyon örülünk neki, de az ne alapuljon konteókon, fikciókon mert ki leszel tiltva. Kiderül idővel lesz-e erre így igény, nem vagyok a cencúra híve, de trollok ellen máshogy harcolni nem lehet itt, úgy látszik.
Az eredeti topik melynek elejéből sokat tanulhatsz:
https://forum.portfolio.hu/topics/csak-ido-kerdese-hogy-a-bitcoin-elsopri-a-penzugyi-rendszert/19526
Zotyótol elnézést kérek, de szerintem meg kellett ezt húzni, mert mindenről szólt már a téma csak a btcről nem, nagy köszi a bedobott tudásanyagokért, remélem ide is írsz majd.
SPY daytrade Ha a mai alj 4756 letorik, akkor megnyilik az ut egy melyebb korrekciohoz, de tovabbra sem tudom, hogy milyen fokozatban van. Megeshet, hogy meg 1 vagy 2 (iv-v) hullampar van hatra. Es lehet hogy most mar az utolso (iv) alakul eppen, a vegso (v) csucs elott. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231220v00yccm4b.jpeg
Az is már csak mese, hogy a bitcoin blokkláncon olcsón és gyorsan lehet utalgatni. A tranzakciós díj jócskán megemelkedett, az utalások lelassultak. Megint előjön majd, hogy a kávéért az LN-en keresztül éri meg csak fizetni. Ez meg ugyan olyan, mint mikor a visa megelőlegezi az utalást. Egyenlőre a csoda elmaradt. A bitcoin nem fogja megdönteni a pénzügyi rendszert. Marad a reklám szlogen....ezzel meggazdagodsz! :-) - mint az összes piramisjátéknál.
Meglepődtem, hogy Goldi. töröltette magát. Az igaz, hogy nagyon sok címen meg se mozdul a bitcoin, csak nagyon kis mennyiségével kereskednek. De akkor hogyan lesz belőle fizetőeszköz? Mert ugye a pénznek forognia kell. Ja most már értékmegőrző, műtárgy lett. Ahhoz meg még a felezés után is sok varázsolódik elő belőle. Szerintem a bányászok mostani száguldása a felezés miatt van, de játszunk el a gondolattal, hogy mégsem fog a bitcoin ára duplázódni. Akkor a bányászok teljesítménye lefeleződik és újra csak mély veszteséggel fognak működni, ahogy eddig is tették. Mondjuk a MARA spájzolja a kibányászott bitcoinok egy részét, ezért az száguld leginkább. Persze a nyakán meg van óriási hitel.
https://www.screencast.com/t/ohha9XzG8 Ebből a varázsgömbből valóban kiolvasható a 100K feletti árfolyam, de szerintem nem számol a sok derivatívával, ami a termékre épül. Így már nem sok jelentősége van, hogy le van szabályozva 21 millióra. Ami fura az egészben, hogy a derívatívák biztonságosabbak, mint az alaptermékek.
Vásároljunk patkánymérget, ha vér folyik az utcákon? :D Ő nem mondott ilyet. Nathan Rotschild mondott hasonlót. Ne keverjük a szezont a fa zommal, mert ha korpa közé keveredünk, megesznek a disznók. :)
Bocs ha meglepetést okozok de nem vagy anonim, simán beazonosítható az ip címed, az is melyik gépről írkálsz. Talán nem a bitcoinnál kéne kezdeni az informatikát. 😆
Egy anonim fórumon? Gondolom a modinál már jelentettél. k.....s :-) Csak azt másoltam be, amit az oldalukon megtaláltam. Véleményem meg had mondhassam el.
Szerintem pedig próbálj meg ne valótlanságokat állítani, mert véletlenül fel leszel te is jelentve jó hír megsértése miatt. Volt már rá példa, okkal..A mondandód egyik fele igaz, a többit meg hozzá költötted. Óvatosan!
Már más is kering a facen: Sziasztok.
Az ftx botrányról fogtok ti beszélni, mert igenis sok köze van a háborúhoz! Több mint egy hete várom, hogy a fősodratu otthon is foglalkozzon a témával,de mintha mi sem történt volna. Sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Kifejtenéd mi az ftx botrány? Az egyik legnagyobb kriptotőzsde volt, amely nemrég csődbe ment, alapjaiban rengetve meg a kriptopénzbe vetett bizalmat. Keress rá az "ftx csőd" kifejezésre. Ennél bonyolultabb kicsit. Állítólag azon keresztül csorgott vissza a pénz az amerikai kormánynak, amit Ukrajnába küldtek.
De Isten őrizz, hogy bármit is állítsak a youtub felületén. A fox newsról meg különböző befektetői körök podcastjaiból gyűjtögetem az infókat.
https://www.bitcoinbazis.hu/aggaszto-reszletek-derultek-ki-a-crypto-com-tartalekairol/ "Az adatszolgáltató figyelmeztetett, hogy a Crypto.com eszközeinek 40%-a alacsony likviditású, hozzátéve: “Ha a Crypto.com-on van pénzeszköze, kérjük, figyeljen azok biztonságára. Rengeteg $SHIB és $CRO tokent tartanak”.
Emellett az elemző cég egy hamis eszközátutalásról is beszámolt,
mielőtt a kriptotőzsde kiadta volna a tartalékok bizonylatát. Kiderült,
hogy a Crypto.com összesen 210 millió USDT-t vont ki a Binance-ről és 50
millió USDC-t a Circle-ről a tartalékok bejelentése előtt. Különös
időzítés, nemde?" https://coinmarketcap.com/currencies/cronos/
Igaz, nézegették a tether kft könyvelését is, de akkor a kupi volt, hogy inkább feladták. A tulajok meg nem azt mondták, hogy rendbe teszik, hanem elköltöztették a székhelyüket. A neves könyvvizsgáló cégeknél meg volt az a pénz, hogy mindent rendben találjanak. Ez nagyon hasonló, mint 2008 előtt volt. A legnagyobb hitelminősítő cégek már nem tudták mennyi A-t és +-t osszanak ki olyan cégeknek, amelyek egy hónap múlva összeroskadtak.
Csak meg kell nézni a coinos cégeket. Coinbase EPS -5,45 Mara -2,42 Riot -2,9 Mstr -116 GBTC ? Csupa veszteség, szépen összeomlik a piramis. A legszebb az lesz, hogy akik kirabolták a kisbefektetőket, élik majd a világukat, óriási vagyont összecsipegetve tőlük, gyakorlatilag legálisan.
Remélem az FTX kapcsán belekukkantanak a többi garázstőzsde könyvelésébe. A tether kft már 4 milliárd tethert tüntetett el, gondolom mentik ki a vagyont. Elég nevetséges, hogy a csoda fizetőeszközök árát robotok állítják be egy egy szabályozatlan maszektőzsde segítségével. A magyar coinzacinak, az Inlock kft nek 7 millió dollár vagyona ragadt be az FTX nél, szerintem örökre. Hiába csinálták őszintén, ha gazemberekre bízták a pénzüket. Egyenlőre felfüggesztették a működésük nagy részét.
Egyértelműen párhuzamot lehet vonni a tethet mennyisége és a bitcoin árfolyama között. https://coinmarketcap.com/currencies/tether/ A tether grafikonjánál a market cap-ra kell kattintani és máris látni, mennyit varázsoltak elő. https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/ Amikor piacra dobnak egy két 10 illettve száz milliót a tetherből, nem sokkal később már indul is a BTC emelkedése.
Fú de érdekes, ja nem. Kérlek minden nap írd be ide ezeket a számokat legyél igazi troll. Tudni akarjuk napi szinten többször is az lenne az igazi. Jól esik látni mennyi energiát ölsz abba hogy jelentéktelen infókat közölj. Vicces hogy azt hiszed idegesít így dolgozol is érte, ez éltet. Ne kelljen infiohiányban szenvednünk írd csak minden nap. Igazából napi 3* lenne jó hogy biztosan lássák a fórumtársak is kivel állnak szemben 😀. Szerintem egy igazi géniuisszal. 🤣
Nagyon érdekes, hogy a tetherből már elővarázsoltak 85,7 milliárdot, de csak 83,1 van forgalomban. A többivel mi lehet? a fiók mélyén rejtegethetik? Amióta nem naponta dobnak 4-5 száz milliót a piacra, a coinpiac is csak pihenget. Nincs mivel pumpálni a coinbáróknak az árat. Circulating Supply 83.15B USDT Total Supply 85,713,951,816
Tavasszal is esett. Akkor azt mondtàk, hogy félévkor jàr le sok lekötött btc opciós szerződés. Az magàval vitte az altokat. Utàna 1-2 héttel megindult vissza. Szerintem most is ilyesmi van a hàttérbe. Januàr végétől szàmìtok növekedésre, addig trade van és buy the dip :)
Bitcoin, blockchain trollok nélkül
Mivel annyira elszaporodott az eredeti Bitcoin topicban a trollok száma, hogy a hozzászólások 90%-a már csak abból áll, így úgy gondoltam ideje létrehozni egy trollmentes övezetet, ahonnan garantáltan kigyepálom azokat az embereket, akik félrebeszélnek, aljas szándékkal ferdítenek, személyeskednek, tudatlanságuk teljes tudatának birtokában hamis tényeket terjesztenek. A témában még nem járatosoknak ajánlom, hogy olvassák el az eredeti topikot az elejétől fogva, ahol még normális információmegosztás folyt, sokat lehet belőle tanulni. Aztán várunk itt szívesen ha kérdés merülne fel! Természetesen ellenvéleményeknek helye továbbra is van sőt nagyon örülünk neki, de az ne alapuljon konteókon, fikciókon mert ki leszel tiltva. Kiderül idővel lesz-e erre így igény, nem vagyok a cencúra híve, de trollok ellen máshogy harcolni nem lehet itt, úgy látszik.
Az eredeti topik melynek elejéből sokat tanulhatsz:
https://forum.portfolio.hu/topics/csak-ido-kerdese-hogy-a-bitcoin-elsopri-a-penzugyi-rendszert/19526
Zotyótol elnézést kérek, de szerintem meg kellett ezt húzni, mert mindenről szólt már a téma csak a btcről nem, nagy köszi a bedobott tudásanyagokért, remélem ide is írsz majd.