A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
bocs, leragadtam ott, ahol (veled együtt) már a 100k-t számolgatta idén karácsonyra... :)))... ha a bankban is ilyen szépen "énekelt", akkor én kifejezetten meg vagyok elégedve a kávéfőző-tudományommal...:))))
Pl egy nagy bankban volt olyan magas IT poziban ahova téged be se hívnának kvt főzni se. Kripto témában önmagáért beszélnek az írásai, de tudod ha nem olvasod el őket sose tudod meg, megmaradsz kis görcsnek.
Ez az amire képtelenek választ adni, nemanalizátor barátunk meg van keseredve 2 dollár óta nézi..😂 Daxligyula barátunk meg szimplán egy megkeseredett beszólogató kis görcs.
Hahaha. Egy full Bitcon maximalista emberre írtad. Olvasd el a többi bejegyzését is, tanulhatnál belőle. Meg arról is ír, hogy most majd eldől ide nyomják e crash esetén a lóvét. Amira ugye van esély, mert elég független mozog a piacoktól. De azt az álláspontot is megértem h miért ide nyomnák egy bizonytalanba, érdekes lesz.
Nem mondanám, hogy ellenzem, csak szeretnék rámutatni a negatívumokra. Én úgy látom, hogy annyi ferdítés van emögött, hogy nagyon nagy rezervával kell venni a csoda eljövetelét. A pozitívumokat meg meghagyom a hívőknek, így ellensúlyozva a mérleget. Itt mindenki szabadon kinyiláníthatja a véleményét, mivel senki nem tudja mi lesz a jövőben.Ha nekem lesz igazam, megígérem senkit nem fogok kinevetni, ha meg nekik, akkor hadd nevessenek rajtam, mikor BTC-ben felveszem a fizetésemet, pontosabban satoshiban, hol keresnék én annyit, hogy több millió dollárt érő 1 db BTC-t kaphassak.
Ahhoz képest, hogy Variance (Csaba) BTC tulajdonos meg kriptofanatikus, nem teljesen elfogult, sok mindent kritizál és leírja a negatívumokat is. Igaz írt a 100 ezres árfolyam 2018 as januári eléréséről, meg sok minden jóslata mellé ment, de a találgatásokon kívül szinte mindent tud a kriptó működéséről.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046