A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Az európai kultára egy kicsit más, azok a nemzetek, akik szenvedtek
háborúktól, megtanulták visszafogni magukat. Abban igazad van, hogy
arra tartunk, de hát ez a cél, az interneten keresztül behálóznak
mindenkit. A felnövekvő generáció már azon nevelkedik és
nagyon csábító, nem csoda, hiszen pszichológusok vizsgálják az emberek
viselkedését, mivel lehet leginkább irányítani őket.Meg is
lesz az eredménye! Sok fiatal több időt tölt a virtuáls életben, mint a
való világban. Az emberi kapcsolatok átalakulnak. Lehet én vagyok maradi
és ez így jó. Olyan emberek nőnek fel, akik már szinte fogalmazni sem
tudnak, emotionokkal fejezik ki mondanivalójukat és teljesen netfüggőek.
Nincs elképzelésük a jövőjükről, semmi nem érdekli őket, jútyúberek
irányítják mindennapjaikat. Mintha láttam volna már ilyent, egy farmon,
....birkák! Tisztelet a kivételnek, hiszen nem vagyunk egyformák.
Tudod mennyi okos ember bízott Madoff piramisjátékában. A legnagyobbak is istenítették, a legokosabbak is rábízták pénzüket. Ennyit arról, hogy ki okos és ki nem.
Az amerikai egy fogyasztó nemzet, reklámokkal iányítják őket, nem
gondolkodnak, csak költenek. Ezt az egypár kiváltságos meg könnyedén
kihasználja, szuperul gazdagszik rajtuk. Nem hiába a legnagyobb cégek a
reklámból gazdagodtak meg, hiszen el kell hitetni az emberekkel, hogy ez
jár neked, mégha életed végéig fizetheted a hitelt, sőt az összes
vagyonodat elviheti a bank. Én csak másoktól hallottam, hogy
ott sincs kolbászból a kerítés, minimális a szociális háló, csak meg
ne betegedj. Az emberek el vannak adósodva, de az adósságuknál csak az
önbizalmuk a nagyobb, fel sem fogják, hogy a hitekből megteremtett jólét
nem fenntartható örökké.
Össze vissza beszélsz..Márciusban indult, sose volt még ennyi. Nem sok, de növekszik szépen. És gyengébbek kedvéért, azaz miattad leírom, hogy itt másodperc alatt megy végbe a tranzakció..utána megint rendelkezésre áll. Tehát almát a körtével hasonlítasz.Már 100 btcvel is lehetne egész napnyi forgalmat csinálni ha úgy lenne becsatornázva stb..Nálad sokkal okosabb emberek bíznak benne, nekem az elég...
Neked valami kissebbségi mániád van, mitől gondolod, hogy az ausztrálok okosabbak, illetve más nemzet. Ja, mert külföldi. Ez a magyarokra jellemző, hogy ami külföldi, az jobb, okosabb. Talán a trianon okozott ekkora deformációt. Több ismerősöm él Amerikában, a csodált nemzet az egyik legbutábbak közé tartozik, de akiket lenézünk- apósom volt üzleti úton Bahrainban és csak ámult, hogy milyen tájékozottak, tiszták és inteligensek, ráadásul illedelmesek. Hidd el, nem attól függ, hogy ausztrál, vagy amerikai, vagy magyar. Az elosztás hasonló, mindenhol vannak okosak és kevésbé okosak..
AZ LN-ben még mindig csak 100 BTC van? Én kb februárban olvastam ezt, akkor azóta nem is növekedett? Még ebben az ínységes időben is 4 milliárd dollár feletti forgalom van a BTC-ben, ezek szerint az a 100 BTC egy légyfing, amit beleraktak az LN-be, ennek több ezerszereséghez nem tudnak már hozzáférni, akik elfelejtették a jelszavukat, vagy elenyészett a merevlemez. Szerintem főleg olyanok tették, akik fillérekért bányászták 5 évvel ezelőtt, könnyen jött, könnyen ment. Az LN-ről pontosan annyit tudok, mint amennyit érdemes róla tudni. Nem felhasználó barát, nincs kész és nem is nagyon működik. És szerinted gyorsul a növekedése. 100 év múlva akár használható is lehet. Már csak azt kéne bejelenteni, hogy a bitcoinnal megoldják az örök életet, aki vesz, az erre fizet elő.
Az a baj h Ln ről.se tudsz túrót se de magyarázol. Fel kéne fogni, hogy jelentősen növekszik, még nincs teljesen kész, se nem felhasználóbarát. Ezt nevezik programfejlesztésnek. Ha foglalkoznál vele láthatnád h 100 btc volt már benne, ami ugye likviditás és gyorsul a növekedése.
Mint tudjuk neked az a bajod, hogy valami nem zsinóron nő, ha ciklusosan akkor már tudsz hápogni, a rossz hírem, hogy a világ minden részvénye így nő..próbáltad már éves nézetben a btct? Nevetséges amit mondasz meg a paranoid szöveged, akkor is ha nulla lenne az egész egyszer, ami ugye lehetetlen. Az hogy te nem látod értelmét, ki nem tojja le, semmi újat nem mondasz, kár ide írkálnod. Az ausztráloknál okosabb vagy az a lényeg. 😁
Mindig ugyanaz a nóta...Unalmas... Valami újat ha lehet :)
Törölt felhasználó2018. 08. 24. 22:07
Nehany heten belul itt au-ban barmilyen szamlat lehet fizetni 1 cegnel ha jol tudom tobb mint 20 fele kryptoval.
Törölt felhasználó2018. 08. 24. 22:04
A hétvégi pumpát ismét elindították a coinbárók, elvégre hétvégén ráérnek az emberek, rákukkantani az árfolyamra, hátha horogra akad egy két szerencsevadász, a mézesmadzagot huzogatva előttük. Gondolom az intézményi befektetők ilyenkor pihennek, nem ők manipulálják az árfolyamot
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046