Szia Kisvuk! Köszönöm a választ! Az igazat megvallva eddig nem volt velük rossz tapasztalatom, mindig megvették amit kértem, ez az első alkalom, hogy szivatnak, de valószínűleg az utolsó is. Reggel közölték velem, hogy a papírral nem lehet kereskedni és ezért ők sem tudnak. Ekkor mondtam nekik, hogy nézzenek kicsit a képernyőre, mert tegnap is volt kereskedés és persze ma is van, tehát a probléma nem a papírral lesz. Erre délutánra felhívott a banki "minőség bíztosítás", hogy kivizsgálták az ügyet a probléma a papírral van, ha azzal lehet kereskedni, akkor majd én is tudok. :) Ekkor a másik személynek is elmagyaráztam, hogy üsse be a böngészőbe a yahoo GBTC-t és lásson csodát, hogy kereskednek a papírral. Az utolsó válasz szerint utánanéznek az ügynek :) Ez Németország, Commerzbank, 2017, de azt mondják a New York-i társbrókerház (ami valószínűleg szintén Commerzbank) nem tudja eladni a papírokat. Szívem szerint most szó nélkül átmennék a szomszéd Deutsche-hoz, csakhogy hecceljem őket, hogy mikét működik az ügyfélvesztés, de azt a társaságot még messzebbről elkerülöm. Így hát hétfőtől felkeresem az Erste Bankot és náluk teszek egy próbát, remélem nem a magyarországi Ersté-s színvonalat hozzák és nem rúgok egy szép öngólt magamnak.
Tudom, hogy hosszútávon sokat bukok azzal, hogyha így, bankokon keresztül kereskedem (vásárlás és eladás kombo 1% a költségbe kerül), de így talán el tudom kerülni a Questorhoz hasonló brókercégeket.
Tudom, hogy hosszútávon sokat bukok azzal, hogyha így, bankokon keresztül kereskedem (vásárlás és eladás kombo 1% a költségbe kerül), de így talán el tudom kerülni a Questorhoz hasonló brókercégeket.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046