A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Megint a tartalék szándék, akkor tovább szipkazhatja a likviditást az aranytol. Szerintem most pont ez lesz a bálnák feladata, fenntartani ezt a story t... No meg persze másoké is...
Van etf hír is és bekerult jobban a köztudatba ez a pozitívum. A brokik és a cápák oda teszik a határidőt ahova akarják, ez a bizonytalansági faktor. Amiről írtál az a negatívum. Ezekből kijon kb az árfolyam. Ha fókuszba kerül m
nincs bankkártyâm... mindent sârga csekkel intézek a postán... még az ott vásárolt részvênyeimet is külön materializâltatom, mert csak a nyomtatott papírnak hiszek. Eddig bevált.
sõt... “egyre több helyen elfogadják“... mármint a jó öreg fiat-dollárt, amit valahová valakiknek beutalsz egy számítógépes jel virtuális tulajdonjogáért.
Most szerintem hosszabb időre pihi jön 10k körül. Más a mostani korrekció, mint az eddigiek, lefutott az új bomba sztori a hatis lehetőséggel, lett is sok beragadt is. Tartósabb pihi jön szerintem.
akkor ebben együttértünk :-)) egyébként itt olvastam pár hete...még mindig ezen röhögk ha rá gondolok...nemtudom ki írta : - ...meg egyébként sem engedik hogy a Bitcoin összeomoljon...mert a "Szatocsi" az megvédi...mert a "szatocsi" az rendes :DDDD " ez az az állítólagos pacák aki kitalálta ezt az egészet ? Satoshi ? vagy ki a fene ? és állítólag már üldözték hazájában ? nemtudom..ezek ilyen mendemondák ? meg volt olyan nyilatkozat hogy nem is ő találta ki ? nemtudom :D
bírom ahogy igy vitatkoztok ebben a bitcoin kérdésben :DDD amúgy szerintem biztos hogy össze fog omlani majd ezeknek a coin -oknak a többsége... kb. olyan lesz mint a dotcom lufi után... az eBay és az Amazon megmaradt, meg a Yahoo és még egypár nagy név...a többi meg eltűnt a süllyesztőben.
Összhangban a korábbi hipotéziseimmel, szerintem a fal utcai fiúk :) vették masszívan pár hete a bitcoin ethereum stb kriptokat miközben a határidőt shortoltak bitcoinbol. A kicsik meg minden szar kriptot megvettek közben. Most a fal utca le akarja zár
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046