Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Az hát, látszólag Neked megvan. Írod a marhaságaidat, aztán meg csak személyeskedni tudsz, semmi mást. De azt képtelen lennél leírni, hogy bocsánat, talán mégsem fogták meg, halvány esély van arra, hogy talán elképzelhető, hogy túloztam mondandóm során, nem erre képtelen vagy. Csak nyomod a bullshitet. Hajrá, elvégre te OLASZUL olvasol, az ám az intelligencia, de néha gondolkozni is kellene mellé. Ha csöndben maradnál néha, akkor okosabb lennél, ahogy én is teszem... Vannak dolgok, amikhez az ember nem bírja ki, hogy ne szóljon hozzá, a megfogták hozzászólásod ilyen volt. Na lássuk, kinek lesz igaza egy hét múlva, hozzáteszem, nagyon remélem, hogy Neked. Mellesleg üdvözöld már a többi buta proli értelmetlen öcsike fórumtársadat is, akik szerint sem talán teljesen pontos megfogalmazás a "megfogták". Ja, és legyen már benned annyi igényesség, ha már olaszul olvasol, hogy megpróbálsz magyarul helyesen írni. Okoska.
a baj az, hogy senki sem gondolta, hogy ott is elöfordulhat, aztán mire kiderült, már egy csomó ember megfertözödött a szám meg természetesen exponenciálisan fog nöni, mert a lappangók most lesznek csak betegek nehéz ügy ez a vírus, már ha egyáltalán nem egy biológiai fegyver...
Tegnap este Sváby műsorában beszélt egy magyar professzor,ő két fajta szájmaszkot említett,,,kodot nem tudom,, ez a kettő ami jelenleg hatásos a többi nem!! Amire itt sorokban állnak a koreaiak .,ami akciós ,,,nem hinném hogy jó!! Ebből is üzletet csinálnak, az a baj!!!
tehát egy rákos előtte most pedig egy nagyon beteg ember egyébként egy órája ezt írta a corriere L’epidemia di coronavirus (Covid-19)
è scoppiata in Cina alla fine del 2019 e da lì si è diffusa in 28
Stati. L’Italia è il terzo Paese al mondo per numero di contagi, dopo la
Cina (oltre 77 mila) e la Corea del Sud (763): in base all’ultimo
bollettino, sono 165 i casi accertati nel nostro Paese (contando anche i
decessi e chi era malato ma è poi guarito). szóval itt országunkat írja a 165-re, ezért mertem én is ezt írni elnézést
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live