Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
"Mai rövid koronavírus jelentés Dél-Koreából 2020 02 23. 22:01 Mai beteg létszám: 602 Gyógyult :18 Vizsgálat alatt:8057 Halott:6
Több ország is beutazási tilalmat (Izrael, Türkmenisztán) mások
beutazási korlátozást (Anglia stb.) rendelt el ellenünk. Ma éjféltől a
legmagasabb, négyes fokozatba tette a kormány a járványhelyzet
besorolását. Hogy ez a számunkra mit jelent, még nem tudjuk, holnap
kiderül. Egy új, illetve régi új dolog a vírussal kapcsolatban, amit
a kínaiak már mondtak, aztán félig visszaszívtak... Szóval, hogy a
vírust jelentős mennyiségben kimutatták ma a koreaiak székletből, ami
azt jelenti, a tegnapi vizeletben kimutatás mellett, hogy az
emésztőrendszeren keresztül épp úgy fertőz, mint az eddig ismert
cseppfertőzés, illetve aerosolos úton. Az ország összes részében lettek ma friss betegek, a legfiatalabb egy 3 éves gyermek.
A Szedzsong(세종시) városi beteg, hogy, hogy nem, itt lakik a mi
lakóparkunkban, úgyhogy itt most fertőtlenítenek, naponta többször
kaptunk erről tájékoztatást a gondnokságtól, a kaputelefonba épített
hangfalon át. Mikor ablakot mosnak, azt is így jelentik be, vagy bármit,
ami közérdekű. Továbbra sincs meg 670 fő a degui(대구) szektások közül, őket már a 4.fokozat értelmében a rendőrség keresi.
A góc továbbra is Degu, de ez az ország egyrészt nem túl nagy, másrészt
remek az infrastruktúrája, tehát pillanatok alatt eljut bárhová, és
holnap munkanap van. Puszánban(부산) nőtt még jelentős mértékben a
betegek száma ma. Azt a régiót külön, kiemelten járvány sújtotta
területnek nevezték ki, de egyelőre szabadon közlekedhetünk mindenhová. Néhány boltot szinte kifosztottak a vásárlók, de semmiből sincs hiány, csak vannak, akik így reagálnak.
A vírus egyéb tulajdonságait, és a betegség lefolyását tegnap, és az
előző időkben leírtam, ahhoz képest jelenleg nincs eltérő információ. Hordjatok maszkot, sűrűn mossatok kezet, és ne nyúljatok az arcotokhoz, csak frissen mosott kézzel!" eugeniasarahlee, facebook
Szerencséd volt,nem olyan jó ott minden,ez az eset 80-as évek vége volt,szigor van,akit megfognak súlyos bűncselekménnyel mehet szibirszkbe,volt egy két dokumentumfilm az ottani börtönökről,hát nem emberként kezelik ott nincs kártérítés!! Van gyilkosság elég az országban,meg a maffia,meg a behajtok,vidéken meg hát,,, nem egy kiránduló hely.
Mekkora br.m á..at vagy te jó ég. Védettség mi? Célja mi? Hogy ártatlan embereknek legyen annyi? Kis hülye országunk akit soha senki nem értett meg az persze kivételes mert ezüstből van mindenki.
Kurvaremélem hogy nem lesz semmi mert megvettem a jegyeket a hosszú oldal aljára.
Voltam a világon sok necces helyen, Moszkvában szerintem elég jó a közbiztonság, szerencsére sose volt ott gondom. Pedig komplett nyarakat lófráltam át tizenéves koromban egyedül a városban. Talán még csúnya nézés sem ért sose ott. Mostanában se pedig egy-két évente biztosan megyek.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live